ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Ειδήσεις
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την απαγόρευση

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την απαγόρευση

Απαράδεκτη, αντιδημοκρατική και στα όρια της νομιμότητας θεωρούν οι Οργανώσεις Μελών Ελληνικού & Αργυρούπολης του ΣΥΡΙΖΑ την απαγόρευση από τη δημοτική αρχή της εκδήλωσης για τις «κάμερες στα σχολεία», που είχε προαναγγείλει η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης.

28 Νοε 2016 Like ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Hasta Siempre Comandante...

Hasta Siempre Comandante...

Το ημερολόγιο έγραφε 31 Δεκεμβρίου του 1958 όταν ο δικτάτορας Μπατίστα, μπροστά στη νικηφόρα προέλαση των Κουβανικών επαναστατικών δυνάμεων, εγκαταλείπει το νησί. 1 Ιανουαρίου του 1959 παρελαύνει το επαναστατικό κίνημα στην Αβάνα, και Φιντέλ Κάστρο αναλαμβάνει πρωθυπουργός. Ο δρόμος για τα πρώιμα στάδια του σοσιαλισμού είχε ανοίξει.

26 Νοε 2016 Like ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παρουσία & υποστήριξη κατοίκων  στο Εφετείο

Παρουσία & υποστήριξη κατοίκων στο Εφετείο

Παρουσία & υποστήριξη κατοίκων στο Εφετείο ζητά ο Δ.Ευσταθιάδης στο Εφετείο που θα εκδικαστεί η υπόθεση των κληρονόμων Νάστου για κακουργήματα εις βάρος του ελληνικού Δημοσίου το επόμενο διάστημα.

24 Νοε 2016 Like ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Ας απαντήσει ο κ. Κωνσταντάτος...»

«Ας απαντήσει ο κ. Κωνσταντάτος...»

Οι οργανώσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αργυρούπολης και Ελληνικού με αφορμή το θέμα του σταθμού διαχείρισης απορριμμάτων σχολιάζουν:

21 Νοε 2016 Like ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Άλιμος: λύση για τα σκουπίδια η πρόταση των 3 π.δημάρχων

Άλιμος: λύση για τα σκουπίδια η πρόταση των 3 π.δημάρχων

Μετά τη Γλυφάδα και το δημοτικό συμβούλιο Αλίμου, απέρριψε την πρόταση Κωνσταντάτου για δημιουργία σταθμού μεταφόρτωσης στα όρια Γλυφάδας - Ελληνικού, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου Σουρμένων

10 Νοε 2016 Like ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φούχτελ είσαι ανεπιθύμητος!

Φούχτελ είσαι ανεπιθύμητος!

182 αυτοδιοικητικοί απαιτούν από τον Φούχτελ και την κυβέρνησή του να προχωρήσουν στην απόδοση δικαιοσύνης για τα εγκλήματα που διεπράχθησαν την περίοδο της ναζιστικής κατοχής,στην καταβολή των γερμανικών επανορθώσεων, στην αποζημίωση των θυμάτων, στην επιστροφή των αρχαιολογικών θησαυρών, καθώς και στην αποπληρωμή του αναγκαστικού κατοχικού δανείου

Καταγγέλλουν οι Έμποροι τη διοίκηση Κωνσταντάτου

Καταγγέλλουν οι Έμποροι τη διοίκηση Κωνσταντάτου

Για απαξίωση των εμπόρων, εχθρική στάση και άρνηση ενημέρωσής τους για τη νέα κυκλοφοριακή μελέτη που ετοιμάζεται να εφαρμοστεί καταγγέλλει τον Γιάννη Κωνσταντάτο ο Σύλλογος Εμπόρων και Επαγγελματιών Ελληνικού – Αργυρούπολης.

27 Οκτ 2016 Like ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ