Κορτζίδης & Βαζαίος καταγγέλλουν αλλοίωση της απόφασης του ΔΣ

Κορτζίδης & Βαζαίος καταγγέλλουν αλλοίωση της απόφασης του ΔΣ

Εν Δήμω > Ειδήσεις12 Μαρτίου 2015

Με κοινή επιστολή που κατέθεσαν στις 9 Μαρτίου, Κορτζίδης και Βαζαίος και οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεών τους, καταλογίζουν στη διοίκηση του Γιάννη Κωνσταντάτου τη διάπραξη σοβαρότατων αυθαιρεσιών σχετικά με την υπόθεση Χαραμουντάνη και ζητούν την άρση τους. Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

 

Προς Δήμαρχο Ελληνικού - Αργυρούπολης                                   Αργυρούπολη  9/3/2015

Πρόεδρο ΔΣ

Αντιδήμαρχο, Ξηνταβελώνη Πέτρο

Κοινοποίηση: Δημοτικούς συμβούλους


Σχετικά με την υπόθεση Χαραμουντάνη έχετε διαπράξει σοβαρότατες αυθαιρεσίες.

1. Έχετε αλλοιώσει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Άλλο γράφουν τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά της 19ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 8/10/2014 και άλλο γράφει το απόσπασμα της 316 απόφασης που έχετε συντάξει.

Ενώ στα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά αναφέρεται η μεταφορά του τεχνικού γραφείου του κ. Χαραμουντάνη από το κατάστημα Β3 στο κατάστημα Α3 ή στο κατάστημα Ι2, στο απόσπασμα της απόφασης προσθέσατε αυθαίρετα και το κατάστημα Ι7.

2. Ενώ η απόφαση του ΔΣ αναφέρεται στη μεταφορά του τεχνικού γραφείου του κ.  Χαραμουντάνη, εσείς του παραχωρήσατε κατάστημα στο οποίο έχει εγκαταστήσει άλλη εταιρεία του και όχι το τεχνικό του γραφείο.

3. Του παραχωρήσατε το κατάστημα Ι7 στο ισόγειο του κτηρίου εμβαδού 316 τμ (μαζί με το πατάρι) με το ίδιο ενοίκιο, δηλαδή 240,97 ευρώ που πλήρωνε για το κατάστημα Β3 στο 2ο όροφο εμβαδού 46,90 τμ.


Κατόπιν όλων αυτών, σας καλούμε να άρετε ΑΜΕΣΩΣ τις παραπάνω αυθαιρεσίες που προσβάλλουν το ΔΣ και θίγουν το συμφέρον του δήμου

 

Την επιστολή υπογράφουν οι δημοτικοί σύμβουλοι: Χρήστος Κορτζίδης, Ευάγγελος Βαζαίος, Αντώνης Αλεξόπουλος, Βασίλης Μπούκας, Χρήστος Βλάχος, Τάκης Κοροβέσης, Τότα Κωνσταντινίδου, Γιάννης Μαραγκός, Βασίλης Βάσσιος, Δημήτρης Παπαγεωργίου, Νίκος Σπυρόπουλος

 

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις