Το Sinergasia.gr δεν φιμώνεται

Το Sinergasia.gr δεν φιμώνεται

Εν Δήμω > Ειδήσεις24 Φεβρουαρίου 2015

Να αφαιρέσουμε – διαγράψουμε, «κατεβάσουμε» άμεσα τις αναρτήσεις μας σχετικά με την ORNITALIA ζητά ο ιδιοκτήτης της κ. Μιχαήλ Χαραμουντάνης με εξώδικό του, γιατί θα ενεργήσει εναντίον μας δικαστικώς, ποινικώς και αστικώς.

 Ο ίδιος, έχει ασκήσει αγωγή κατά του Βασίλη Μπούκα, απαιτώντας αποζημίωση 20.000 € γιατί ο δημοτικός σύμβουλος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο δημοτικό συμβούλιο άσκησε κριτική στη δημοτική αρχή ότι αντιμετωπίζει με εύνοια και όχι αντικειμενικά τις απαιτήσεις του.

Το Sinergasia.gr δεν φιμώνεται. Τα δημοσιεύματά μας τηρούν τους κανόνες της δεοντολογίας. Ως ενημερωτική ιστοσελίδα οφείλουμε να αναδεικνύουμε τα ζητήματα που απασχολούν την πόλη του Ελληνικού και της Αργυρούπολης, τηρώντας πάντα τις αρχές που μας διέπουν.

Η πρακτική του κου Χαραμουντάνη δυστυχώς εντάσσεται στη λογική ότι καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, ιδίως μετά την αποκάλυψη ότι η διοίκηση Κωνσταντάτου παραποίησε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και παράτυπα και πέρα από κάθε κοινή λογική παραχώρησε σε αυτόν ένα τεράστιο ισόγειο κατάστημα με αντάλλαγμα μόλις 240 ευρώ το μήνα.

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις