Με κινητοποιήσεις

Με κινητοποιήσεις "απαντά" στη δίωξη της η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Ελλάδα/Κόσμος3 Φεβρουαρίου 2015

Για τρίτη φορά παραπέμπεται την Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015, ενώπιον του Α’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, το σύνολο των Μελών του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., κατηγορούμενο για τις πολυήμερες απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τον Οκτώβριο του 2011.

Για την αντιμετώπιση των συνεχιζόμενων ποινικών διώξεων στα Μέλη της Διοίκησης της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας αποφάσισε την προκήρυξη Παναττικής Στάσης Εργασίας των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015, από τις 11.30 το πρωί έως το τέλος του ωραρίου της πρωινής βάρδιας.

Αποφάσισε, επίσης, την πραγματοποίηση Συγκέντρωσης Διαμαρτυρίας, στις 12.00 το μεσημέρι, στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, έξω από το Κτίριο 2 - Αίθουσα 4, που θα γίνει η δίκη.

«Η μαζική και δυναμική συμμετοχή των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι η μόνη απάντηση σε όσους επιχειρούν την τρομοκράτηση και τον εκφοβισμό τους αλλά και η μόνη προϋπόθεση για την απαλλαγή μας από τις επιπτώσεις των μνημονιακών πολιτικών και την αποκατάσταση των αδικιών που έχουμε υποστεί τα τελευταία πέντε (5) χρόνια.

Η κινητοποίηση αυτή αποτελεί την αφετηρία ενός νέου κύκλου αγωνιστικών κινητοποιήσεων και παρεμβάσεων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ώστε οι πολιτικές της φτώχειας, της εξαθλίωσης, των απολύσεων και της διάλυσης των υπηρεσιών να αποτελέσουν παρελθόν» τονίζεται στην ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ελλάδα/Κόσμος