Τοπικές-πολιτικές εκδηλώσεις, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Τοπικές-πολιτικές εκδηλώσεις, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Εν Δήμω > Ειδήσεις14 Ιανουαρίου 2015

Η Τοπική Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ελληνικού προγραμματίζει τις επόμενες μέρες περιοδείες παρουσία υποψήφιων βουλευτών του κόμματος στη Β' Αθηνών. Πολιτική εκδήλωση με τίτλο «Με την αριστερά της ανατροπής» διοργανώνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ νοτίων προαστίων.

ΣΥΡΙΖΑ

Η τοπική οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Ελληνικού, την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου στις 7.00 π.μ. θα επισκεφθεί τους εργαζόμενους του δήμου παρουσία της υποψήφιας βουλευτού Χαράς Καφαντάρη. Την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στις 11.00 π.μ. στη λαϊκή αγορά των Σουρμένων. Την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στις 11.00 π.μ., περιοδεία στη λαϊκή αγορά της Αγίας Παρασκευής. Τέλος, το Σάββατο 17 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στα καταστήματα της Λ. Ιασωνίδου παρουσία του υποψήφιου βουλευτή Κώστα Ήσυχου.

Η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τα μέλη και τους φίλους της Αριστεράς να διασκεδάσουν παρέα στη συνεστίαση που θα πραγματοποιηθεί στο «Κρασάδικο», Ριζούντος 72, την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στις 13.00.

Το πρόγραμμα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ και τα άμεσα μέτρα θα παρουσιαστούν σε εκδήλωση-συζήτηση που θα γίνει την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου (Λ. Ιωνίας 96) στις 18.00. Θα μιλήσει η υποψήφια βουλευτής Θεανώ Φωτίου. 

Από την Τετάρτη (14/01) και κάθε μέρα, πρωί και απόγευμα, ξεκίνησε να ανοίγει το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αγία Τριάδα (Αργυρούπολη). 

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Πολιτική Εκδήλωση διοργανώνει η ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Νοτίων Προαστίων με τίτλο: «Με την αριστερά της ανατροπής».

-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ -ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ -ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΕΥΡΩ/ΕΕ -ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ & ΛΑΪΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ.

Ομιλητές: T. Βασιλειάδης, Κ. Γούσης, Δ. Κοσκινάς, Γ. Πασσαλίδης

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την ΠΕΜΠΤΗ 15/1 στις 19:00 , στο Μουσείο Εθνικής Αντίσταστης – Ηλιούπολη

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις