Σήμερα στο Ελεγκτικό η αίτηση αναίρεσης της Περιφέρειας

Σήμερα στο Ελεγκτικό η αίτηση αναίρεσης της Περιφέρειας

Εν Δήμω > Ειδήσεις6 Ιανουαρίου 2015

Η αίτηση αναθεώρησης της Περιφέρειας Αττικής κατά του ΤΑΙΠΕΔ εκδικάζεται την 7η Ιανουαρίου 2015, ενώπιον του Ελεγκτικού Συνεδρίου σε 7μελή σύνθεση στις 12.00.

Η Περιφέρεια Αττικής κατέθεσε ενώπιον της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συμβουλίου (της Μείζονος Επταμελούς Σύνθεσης του Ελεγκτικού Συνεδρίου) αίτηση αναθεώρησης κατά της υπ’ αριθμ. 3800/2014 απόφασης του Στ’ Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που έκανε δεκτή την αίτηση ανάκλησης του ΤΑΙΠΕΔ, ανακαλώντας προηγούμενη απόφαση του Ζ’ Κλιμακίου και ανοίγοντας το δρόμο της πώλησης του Ελληνικού στη μοναδική πλειοδότρια εταιρία.

Στην αίτησή της, η Περιφέρεια Αττικής, κατέθεσε συμπληρωματικά όλα τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν από το ΤΕΕ, αναφορικά με το ύψος του τιμήματος της σύμβασης, το οποίο κρίθηκε εξευτελιστικό.
Η Περιφέρεια Αττικής επαναλαμβάνει κατηγορηματικά τη βούλησή της να προασπίσει τη δημόσια περιουσία γενικά και ειδικότερα τα 40.000 τ. μ. που διαθέτει στο χώρο του Ελληνικού.  

Αίτηση αναθεώρησης της απόφασης, με την οποία ξεκινά η επένδυση στο Ελληνικό, κατέθεσε στο Ελεγκτικό Συνέδριο μετά την Περιφέρεια Αττικής και ο δικηγόρος Γιώργος Κόκκας ατομικά, αλλά και ως εκπρόσωπος της πολιτικής κίνησης «Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας» και της Ένωσης Προσώπων «Συσπείρωση για Δημοκρατία και Σεισάχθεια».


 

Διαβάστε επίσης: Στον «αέρα» η υπογραφή της σύμβασης για το Ελληνικό

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις