Σαμαράς: Στις 25 Ιανουαρίου οι εκλογές

Σαμαράς: Στις 25 Ιανουαρίου οι εκλογές

Ελλάδα/Κόσμος29 Δεκεμβρίου 2014

Κάναμε ότι μπορούσαμε για να αποτραπούν οι εκλογές τόνισε σε μήνυμά του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μετά την ολοκλήρωση και της τρίτης και τελευταίας ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Αύριο, όπως είπε, θα πάει στον Προέδρο της Δημοκρατίας και θα ζητήσει τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη των εκλογών την Κυριακή 25 Ιανουαρίου.

«Στις 4 εβδομάδες ως τις εκλογές ο λαός θα μάθει όλη την αλήθεια για το πού βρίσκεται η χώρα» τόνισε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε: «Είναι η ώρα της δημοκρατίας που σημαίνει και ευθύνη. Όχι συκοφαντίες και ψέματα». 

Ο κ. Σαμαράς σημείωσε επίσης, πως «φτάσαμε πολύ κοντά στην έξοδο από την κρίση». «Εγγυώμαι ότι η χώρα θα φτάσει στο λιμάνι της σταθερότητας» υπογράμμισε.

Κατηγόρησε τους βουλευτές που ψήφισαν «παρών» στην ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή, υποστηρίζοντας πως «φέρουν ακέραιη την ευθύνη για μια εξέλιξη που δεν την ήθελε η κοινωνία».

Μάλιστα, σημείωσε πως τώρα είναι ώρα αυτό δεν έκανε η Βουλή, να το κάνει ο λαός: «να διώξει την αβεβαιότητα και να αποκαταστήσει στη χώρα τη σταθερότητα … για να βγούμε από τα μνημόνια οριστικά».

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ελλάδα/Κόσμος