Πέντε ερωτήματα της ΔΣΕΑ για το κληροδότημα του 1ου Δημοτικού

Πέντε ερωτήματα της ΔΣΕΑ για το κληροδότημα του 1ου Δημοτικού

Εν Δήμω > Ειδήσεις5 Φεβρουαρίου 2019

Δεδομένης πρόσφατης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου για λύση και καταγγελία της σύμβασης μίσθωσης ακινήτου του δήμου με τη μισθώτρια εταιρεία «ΥΙΟΙ T. ΣΑΡΑΦΙΔΗ ΑΕΒΕ», η ΔΣΕΑ ζητά από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να απαντήσει στα ερωτήματα που επί θητείας της σημερινής διοίκησης παραμένουν χωρίς απάντηση.

 

«Προς Αντιδήμαρχο
κ. Ξηνταβελόνη Πέτρο.

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για τα παρακάτω ερωτήματά μας , που αφορούν το κληροδότημα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελληνικού και τα έσοδα που προκύπτουν από την εκμίσθωση του αντίστοιχου ακινήτου.
1. Ποιο το τελικό οφειλόμενο ποσό με την λήξη της εκμίσθωσης;
2. Το οφειλόμενο ποσό πώς διαμορφώθηκε διαχρονικά;
3. Ποια είναι η ρύθμιση για το οφειλόμενο ποσό και αν τηρείται;
4. Ποιο είναι το ύψος των εισπραχθέντων στην θητεία σας μέχρι σήμερα , σε ποιους κωδικούς των εσόδων έχουν καταχωρηθεί και πώς έχουν διατεθεί;
5. Ποιο είναι το συνολικό ποσό από τα εισπραχθέντα που διατέθηκαν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού που ήταν και η επιθυμία του δωρητή;
»

 

Η Δημοτική Συνεργασία στην ανακοίνωση που εξέδωσε σημειώνει «ότι η διαχείριση των εσόδων από την ενοικίαση του οικοπέδου - κληροδοτήματος του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελληνικού - που διαχρονικά διατίθενται για τους σκοπούς της εκπαίδευσης έχει τεθεί ως ερώτημα και από την εκπαιδευτική κοινότητα χωρίς να υπάρξει συγκεκριμένη απάντηση από τη διοίκηση».

 

Διαβάστε επίσης:

 

Συνεχίζεται το «κρυφτούλι» με το κληροδότημα του 1ου δημοτικού

Σσσσ! Το κληροδότημα αγνοείται

 

 

 

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις