«Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα έχουν αξιοπρέπεια»

«Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα έχουν αξιοπρέπεια»

Εν Δήμω > Ειδήσεις20 Δεκεμβρίου 2018

Ανακοίνωση-καταδίκη του Συλλόγου Εργατοϋπαλλήλων Δήμου Ελληνικού για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του αντιδημάρχου καθαριότητας». Η απάντηση του Βασίλη Κρητικού.

Ο Σύλλογος με επιστολή του, καταδικάζει τη συμπεριφορά του αντιδημάρχου «ο οποίος σε ενημέρωση των εργαζομένων καθαριότητας για θέματα υγιεινής και ασφάλειας επιτέθηκε φραστικά στον αντιπρόεδρου του απερχόμενου Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του δήμου, Γιάννη Κουνάδη, συκοφαντώντας τον οτι δήθεν δεν ήθελε να μιλήσει ο γιατρός εργασίας στους εργαζομένους».

 

Σύμφωνα με το Σύλλογο «όταν ο αντιπρόεδρος απάντησε σχετικά με το θέμα, ο αντιδήμαρχος άρχισε να φωνάζει ακόμα περισσότερα ώσπου τελικά αποχώρησε».

 

Στο αυστηρό τους μήνυμα, υπογραμμίζουν πως «οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα έχουν αξιοπρέπεια, τιμή και υπόληψη την οποία δεν διαπραγματεύονται» τονίζουν πως «δεν θα ανεχθούν τέτοιου είδους συμπεριφορές από κανένα αιρετό ή μη» και καλούν τον αντιδήμαρχο «να ζητήσει συγνώμη ενώπιον των εργαζομένων για τη συμπεριφορά του και στο εξής να είναι πιο ευγενικός και ανεκτικός στη διαφορετική άποψη».

 

Η απάντηση του Βασίλη Κρητικού

 

Την έκπληξη του για όσα διάβασε στην ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων, εξέφρασε ο Βασίλης Κρητικός, τονίζοντας πως τον «καταγγέλλουν ψευδώς, για δήθεν απρεπή και απαράδεκτη συμπεριφορά», απέναντι στον Γ. Κουνάδη. 

 

«Δεν πρόκειται να απαντήσω σε επιστολή η οποία διαστρεβλώνει και παραποιεί γεγονότα με σκοπό να βλάψει την προσωπικότητά μου αλλά και το αναγνωρισμένο από τους δημότες έργο μου, τα τελευταία 5 χρόνια. Το ύφος της επιστολής άλλωστε, χαρακτηρίζει εκείνους που την συνέταξαν. Με καλύπτουν απόλυτα, όσα καταγγέλλει, για τα έργα και τις ημέρες του συλλόγου, ο παραιτηθείς από το Διοικητικό Συμβούλιο των εργαζομένων κ. Γ. Κουνάδης», σημειώνει ο Β. Κρητικός.

 

Ευχαριστεί «από καρδιάς, όλους τους υπαλλήλους του τμήματός μου, για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν προκειμένου η πόλη μας να παραμένει καθαρή» και εύχεται «Καλές Γιορτές, Υγεία και Ευτυχία σε εσάς και στις οικογένειες σας».

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις