Ο Μ. Γλέζος για την εκδίκαση προσφυγής στο ΣτΕ

Ο Μ. Γλέζος για την εκδίκαση προσφυγής στο ΣτΕ

Εν Δήμω > Αεροδρόμιο6 Δεκεμβρίου 2018

Στις 7 Δεκεμβρίου εκδικάζεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Πανεπιστημίου και Πεσμαζόγλου) η προσφυγή 518 πολιτών και 7 φορέων που προσέφυγαν κατά του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης (ΣΟΑ) και της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) για το Ελληνικό.

Κάλεσμα για μαζική παρουσία ενώπιον του δικαστηρίου απευθύνεται στους υπογράφοντες της προσφυγής, προκειμένου να σταλεί δημόσια το μήνυμα ότι ο αγώνας συνεχίζεται.

 

«Οι προσφεύγοντες πρέπει να είναι παρόντες και παρούσες στις 11.00-11.30 π.μ. , οπωσδήποτε με την ταυτότητά τους», αναφέρει το κάλεσμα.

 

Δήλωση του Μανώλη Γλέζου

 

 

«Είμαι ένας από τους 500 πολίτες που συνυπογράφουμε την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για το Ελληνικό. Δεν παρίσταμαι ενώπιον του δικαστηρίου λόγω της εξαιρετικά βεβαρημένης κατάστασης της υγείας μου. Είμαι, όμως, ολόψυχα δίπλα στους συμμαχητές και τις συμμαχήτριές μου και ελπίζω σε μια δίκαιη δίκη.

 

Στον αγώνα για τη σωτηρία του Ελληνικού διακυβεύονται σημαντικά επίδικα : η ανεξαρτησία της χώρας μας και της δικαιοσύνης , η ταυτότητα της Αττικής γης, η καταστροφή του κλίματος, η συγκέντρωση των οικονομικών δραστηριοτήτων σε ολιγάρχες «επενδυτές», η κοινωνική ευημερία των πολλών.

 

Ο αγώνας για τη σωτηρία του Ελληνικού και την εφαρμογή ενός εναλλακτικού σχεδίου είναι πολυμέτωπος και, χάρις στους ενεργούς πολίτες, διαρκής.

 

Παραμένω πάντα στο πλευρό τους».

 

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Αεροδρόμιο