Ένας θεσμός γεννιέται στην πόλη [BINTEO]

Ένας θεσμός γεννιέται στην πόλη [BINTEO]

Εν Δήμω > Ειδήσεις3 Δεκεμβρίου 2018

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά μπάσκετ 3Χ3, αφιερωμένο στη μνήμη του Κώστα Κορτζίδη, από τη Δημοτική Συνεργασία. Δεν υπήρξαν νικητές ή ηττημένοι αλλά όλοι οι συμμετέχοντες είχαν τη χαρά να αγωνιστούν στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι.

 

Το διήμερο 1 και 2 Δεκεμβρίου φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο καλαθοσφαίρισης Α.Π.Χ. ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ, στην Αργυρούπολη, το 1ο τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 «Κώστας Κορτζίδης».

 

Οι συμμετέχουσες ομάδες μοιράστηκαν σε ομίλους των τεσσάρων ομάδων και την Κυριακή (2/12) πραγματοποιήθηκε η τελική φάση. Οι αναμετρήσεις μεταξύ των ομάδων διεξήχθησαν χωρίς την παρουσία διαιτητών.

 

Δέκα χρόνια πέρασαν από την ημέρα που μας «άφησε» ο εμβληματικός δήμαρχος Ελληνικού, Κώστας Κορτζίδης και η Δημοτική Συνεργασία τίμησε τη μνήμη του διοργανώνοντας το τουρνουά μπάσκετ.

 

Λίγο πριν την έναρξη των ημιτελικών ο Χρήστος Κορτζίδης μίλησε σε όλους τους διαγωνιζόμενους για τον πατέρα του Κώστα Κορτζίδη για τα ιδεώδη που υπηρετούσε, για την ακεραιότητα του και την προσφορά του στην πόλη του Ελληνικού.

 

«Πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε το τουρνουά και τα επόμενα χρόνια» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης και επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας Χρήστος Κορτζίδης και ακολούθησε η απονομή των αναμνηστικών διπλωμάτων στους συμμετέχοντες.

 

 

 

Για την ιστορία νικητές του τουρνουά  ήταν οι Gambling Bananas με δευτεραθλητές την ομάδα των Τριφυλοφόρων .  

 

Το τουρνουά τίμησαν με τη συμμετοχή τους ο υποψήφιος δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Θοδωρής Μπούφης, ο υποψήφιος δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Κώστας Στέφας, ο περιφερειακός σύμβουλος Μίλτος Ευσταθιάδης ο πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου Σουρμένων Βασίλης Βάσσιος, στελέχη και δημοτικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Συνεργασίας, κ.α.

 

Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν δόθηκαν στην κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος» και τα φάρμακα στο «Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείου Ελληνικού».

 

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στους πρωτεργάτες του τουρνουά που είχαν ουσιαστική συμβολή στη διοργάνωση. Πρόκειται για τους Βαγγέλη Χατζέλη και Χρήστο Μπέτα που δούλεψαν ακούραστα και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε.

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις