Λυπηρή εικόνα

Λυπηρή εικόνα

Εν Δήμω > Ειδήσεις22 Νοεμβρίου 2018

Η διοίκηση επέλεξε να φυγομαχήσει στο δημοτικό συμβούλιο της 21ης Νοεμβρίου παρά να τοποθετηθεί για τη συμμετοχή της παραστρατιωτικής ομάδας ΟΔΕΥΩ στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου που η ίδια προσκάλεσε. 

Με μια κίνηση που δεν τιμά τη λειτουργία του Δ.Σ., οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφία αποχώρησαν από την αίθουσα κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του Χρήστου Κορτζίδη για το συγκεκριμένο ζήτημα.

 

Ο πρόεδρος, Γιάννης Τσαρπαλής διέκοψε τη συνεδρίαση και αποχώρησε, όταν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου μπήκαν με πανό και συνθήματα μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων.

Για την ιστορία, στο Δ.Σ. παρευρέθηκαν δεκάδες συμπολίτες μας δημοκράτες, αριστερές συλλογικότητες και αναρχικές, οι οποίες διαμαρτυρήθηκαν για όσα συνέβησαν στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου.

 

Αργότερα, η Ενωμένη Πόλη εξέδωσε ανακοίνωση ότι το δημοτικό συμβούλιο τελικά συνεδρίασε.

 

«Στο συμβούλιο - παρωδία που ακολούθησε εγκρίθηκε ομόφωνα και το θέμα 20 ''Εφαρμογή προγράμματος - Σέβομαι τη διαφορετικότητα, στα Γυμνάσια του δήμου'' από την παράταξη που δεν ανέχεται ούτε να ακούσει την άλλη άποψη μέσα στο δημοτικό συμβούλιο» αναφέρει η Δημοτική Συνεργασία.

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις