Τα παράπονά σας... στο πρωτόκολλο

Τα παράπονά σας... στο πρωτόκολλο

Εν Δήμω > Ειδήσεις29 Οκτωβρίου 2018

Με απαξιωτικό τρόπο αντιμετωπίζει τους εμπόρους στο Ελληνικό ο δήμαρχος της πόλης, στις ενστάσεις που προβάλλουν για το μέτρο της «ελεγχόμενης στάθμευσης». Ο Σύλλογος Εμπόρων και Επαγγελματιών πρόσφατα κατέθεσε τις προτάσεις του ενώ προχώρησε και σε σχετική συλλογή υπογραφών, συγκεντρώνοντας με μεγάλη πλειοψηφία την αποδοχή των αιτημάτων του στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στη Λ. Ιασωνίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης με επιστολή του προς το Σύλλογο εξέφρασε τη «θλίψη» της δημοτικής αρχής για τις «κακόβουλες αναφορές» σε ανακοίνωση του Συλλόγου, υπερασπίστηκε το μέτρο χαρακτηρίζοντάς το «ευεργετικό για τις γειτονιές του Ελληνικού» και έκανε γνωστή την πρόθεσή του να ακυρώσει την ελεγχόμενη στάθμευση εάν ο Εμπορικός Σύλλογος καταθέσει υπογραφές με «το 50+1% των καταστημάτων στη Λ. Ιασωνίδου που δεν επιθυμούν την εφαρμογή του μέτρου», διευκρινίζοντας πως οι υπογραφές δε θα πρέπει να αφορούν μόνο τα μέλη του Συλλόγου.

Όταν στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Σούγελας ως εκπρόσωπος του Συλλόγου ενημέρωσε ότι με συντριπτική πλειοψηφία οι έμποροι της Ιασωνίδου υποστηρίζουν τα αιτήματα του Συλλόγου το μόνο που βρήκε να πει ήταν ότι ο Σύλλογος πρέπει να πρωτοκολήσει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ώστε να ληφθούν υπόψιν από τον μελετητή (!).

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις