Νέα εποχή για τον ΕΝΟΑ

Νέα εποχή για τον ΕΝΟΑ

Εν Δήμω > Αθλητισμός16 Οκτωβρίου 2018

Την αποχώρηση από τις εγκαταστάσεις που φιλοξενούσαν τις δραστηριότητες του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών, στην παραλία του Αγίου Κοσμά, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Ομίλου, Ρότζερ Γκαττ. Ο ΕΝΟΑ αναγκάστηκε να «αφήσει το σπίτι του» όπως αναφέρει ο πρόεδρος εξαιτίας των μνημονιακών δεσμεύσεων της χώρας μας για ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού.

 

Το μήνυμα του προέδρου:

«Σήμερα μετά από 5 δεκαετίες δημιουργίας, αθλητισμού και πρωταθλητισμού, αναγκαστήκαμε να αφήσουμε το σπίτι, που μας φιλοξενούσε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο όμιλος μας χάρη στις επιτυχίες των αθλητών μας και την αγάπη και στήριξη των μελών μας, αναγνωρίστηκε και τιμήθηκε παγκοσμίως.

Είναι καθήκον μας λοιπόν να συνεχίσουμε το έργο των προγόνων μας.
Ας ενωθούμε όλοι και ας κοιτάξουμε το μέλλον, μια νέα εποχή ξεκινά για όλους μας, ώστε να αφήσουμε και εμείς κάτι πίσω να βρουν οι νεότεροι.

Σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας στην προσπάθεια να διατηρήσουμε την ταυτότητα μας, τους αθλητές μας και τα χαρακτηριστικά αυτά που μας κάνουν όλους να νοιώθουμε μια οικογένεια. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ενημερωθείτε για όλες τις νέες εξελίξεις».

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Αθλητισμός