Αγώνας για την υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας

Αγώνας για την υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας

Εν Δήμω > Ειδήσεις15 Οκτωβρίου 2018

Χιλιάδες ακίνητα του ελληνικού δημοσίου μεταβιβάστηκαν στο Υπερταμείο. Ανάμεσά τους και αυτά που διεκδικούσαν οι κληρονόμοι του Νάστου και γλίτωσαν χάρη στον πολύχρονο αγώνα των δήμων. Η Δ.Σ.Ε.Α. «υπερασπίζεται τη δημόσια περιουσία και την πολιτιστική μας κληρονομιά από θέση αρχής, συνολικά και όχι επιλεκτικά».

Με κοινούς αγώνες, για την παραλία και το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, για τα Ναστέικα και την προστασία του Υμηττού, η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης τονίζει προς κάθε κατεύθυνση:

 

«Θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε ο δήμος μας μαζί με τους πολίτες, να συντονίσει τη δράση του και με τους άλλους φορείς που σχετίζονται με το πρόβλημα, με ανυποχώρητο αίτημα την άμεση ακύρωση της απόφασης και την παραχώρηση των ακινήτων στο δήμο μας. 
Για να μην παραδοθεί ο δήμος μας στα διάφορα υπερταμεία, στους Λάτσηδες και στους λοιπούς "μεγαλοεπενδυτές" αλλά και στους πολιτικούς που τους υπηρετούν».

 

Και καταλήγει υπογραμμίζοντας: «Ας βγάλουμε όλοι τα συμπεράσματά μας και ας υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας και την περιουσία του δήμου που είναι δική μας περιουσία».

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις