Οι προτάσεις των επαγγελματιών για την ελεγχόμενη στάθμευση

Οι προτάσεις των επαγγελματιών για την ελεγχόμενη στάθμευση

Εν Δήμω > Ειδήσεις15 Οκτωβρίου 2018

Ο Σύλλογος Εμπόρων και Επαγγελματιών Ελληνικού - Αργυρούπολης επανέρχεται στο θέμα της ελεγχόμενης στάθμευσης δηλώνοντας πως κατ΄ αρχήν συμφωνεί με το μέτρο αλλά ζητά ουσιαστικές τροποποιήσεις που να λαμβάνουν υπόψη τις ανάγκες της τοπικής αγοράς.

Ο Εμπορικός Σύλλογος επιμένει ότι οι προτάσεις του εξυπηρετούν τις ανάγκες των εμπόρων και των πελατών τους, αλλά «όχι σε βάρος των κατοίκων και όχι για να μην εφαρμοστεί το μέτρο».

Συγκεκριμένα ζητά:

Δωρεάν στάθμευση 1 ώρας. 

Μπορεί να ελεγχθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, που ελέγχεται και η στάθμευση του 0,50 ευρώ. Σε ένα τέτοιο μέτρο οι έμποροι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν. Προτείνεται επίσης, ειδικά για τα συνεργεία 1 επί πλέον θέση στάθμευσης της 1 ώρας λόγω της ιδιομορφίας της εργασίας τους.

1 θέση στάθμευσης στις θέσεις των κατοίκων για τους εμπόρους.

Ο Σύλλογος υποστηρίζει ότι αυτό μπορεί να γίνει χωρίς να επιβαρυνθούν οι κάτοικοι. Ποτέ δεν ζήτησε παραπάνω θέσεις και ποτέ δεν μίλησε για υπαλλήλους συγγενείς κλπ.

1 «θέση κινδύνου» ανά οικοδομικό τετράγωνο και κατεύθυνση.

Αυτή η θέση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φορτοεκφόρτωση, taxi και έκτακτα περιστατικά. Ο Εμπορικός Σύλλογος εκτιμά ότι αυτή η πρόταση αντιμετωπίζει καλύτερα το θέμα της τροφοδοσίας των καταστημάτων με εξαίρεση το τμήμα της Ιασωνίδου από Τριπόλεως έως την Τραπεζούντος.

 

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις