Όλα για τον Λάτση;

Όλα για τον Λάτση;

ΑΠΟΨΕΙΣ > Άρθρατου Άκη Μπαδογιάννη (αναδημοσίευση από Iskra)

Πριν 2-3 μήνες ο Χρ. Κορτζίδης εισέπραξε 4 μήνες καταδίκη από το εφετείο διότι κρίθηκε ως συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδας της παράταξής του που ανέφερε ότι ο Δήμος ζημιώνεται για το χατίρι του Λάτση. Μαζί του πήρε άλλους 4 μήνες ο εκδότης της εφημερίδας & δημοτικός σύμβουλος Τ. Κοροβέσης.

Το δημοσίευμα αναφερόταν σε πληροφορίες ότι ο σημερινός δήμαρχος συζητά τη μεταφορά των υπηρεσιών καθαριότητας του δήμου σε χώρο χαρακτηρισμένο για αθλητικές εγκαταστάσεις & πράσινο.

Πριν καθαρογραφτεί η καταδικαστική απόφαση, το Δημοτικό συμβούλιο (στην προ 2 εβδομάδων συνεδρίασή του) παίρνει απόφαση αποχαρακτηρισμού της σχετικής έκτασης προκειμένου να μεταφερθούν εκεί οι υπηρεσίες καθαριότητας κλπ του δήμου.

Χθες η Κυβέρνηση με τις ευλογίες και της ΝΔ πέρασε τροπολογία στο νομοσχέδιο που αφορά το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο με την οποία επιτρέπεται να μεταφερθούν οι εγκαταστάσεις του Δήμου Ελληνικού –Αργυρούπολης (προσωρινά για 3 χρόνια) σε χώρους που δεν το επιτρέπεται από το χαρακτηρισμό τους. Προφανώς για να μη μπλέξει το θέμα στις καθυστερήσεις του αποχαρακτηρισμού.

Χθες επίσης το Δημοτικό Συμβούλιο Ελληνικού Αργυρούπολης αποφάσισε να προχωρήσει χωρίς διαγωνισμό και με δαπάνη 340.000,00 ευρώ τη σχετική μετεγκατάσταση.

Βέβαια το ποσό αυτό είναι σταγόνα μπροστά στις δεκάδες εκατομμυρίων που κοστίζει η μεταφορά της ΕΘΕΛ ή τις εκατοντάδες εκατομμυρίων που κοστίζουν οι εγκαταστάσεις που θα καταστραφούν στο όνομα της δήθεν «επένδυσης».

Τώρα αν πούμε «Όλα για το Λάτση;» θα είμαστε και εμείς συκοφάντες;

Πηγή: Iskra

 

 

 

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Άρθρα