«Να ποιος είναι το ήθος του ανθρώπου»

«Να ποιος είναι το ήθος του ανθρώπου»

Εν Δήμω > Ειδήσεις30 Ιουλίου 2018

Για πολιτικούς που «πατούν επί πτωμάτων» κάνει λόγω η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης με αφορμή την «ανακοίνωση του κ. Κωνσταντάτου» ότι «δεν σέβονται τους πληγέντες από την καταστροφική πυρκαγιά» επειδή συνεχίστηκε η διακίνηση ανακοίνωσης που εξέδωσαν. «Είναι πραγματικά έπος κουτοπονηριάς» σημειώνει η Δ.Σ.Ε.Α. και εξηγεί:

«Τη συγκεκριμένη ανακοίνωση ξεκινήσαμε να τη διακινούμε πολλές ημέρες πριν την καταστροφική πυρκαγιά. Διακόψαμε τη διακίνησή της ακριβώς από σεβασμό και συνεχίσαμε ξανά εχθές (σ.σ. 27/08/2018).
Όλες όμως τις προηγούμενες ημέρες ο Γιάννης Κωνσταντάτος σιωπούσε. Σήμερα αυτό που βρήκε να πει ήταν ότι είμαστε ασεβείς προς τους νεκρούς. Για την ουσία όμως τίποτα για μια ακόμη φορά.

 

Καλέσαμε από την πρώτη στιγμή τα μέλη μας, τους φίλους μας και το λαό της πόλης μας να στηρίξουν τις πολυποίκιλλες δράσεις αλληλεγγύης συμπεριλαμβανομένης και της δράσης του δήμου μας, που πάντως δεν ήταν η μοναδική ούτε στα όρια του δήμου ούτε γενικότερα. Δεν αναγνωρίζουμε στον Γιάννη Κωνσταντάτο ούτε το ρόλο του απουσιολόγου ούτε του ευαισθητόμετρου. Μεγάλη ιδέα έχει για τον εαυτό του.

 

Όσοι διάβασαν την ανακοίνωσή μας διαπίστωσαν ότι πουθενά δεν βρίζουμε. Ασκούμε πολιτική κριτική στον Γιάννη Κωνσταντάτο για τις λάθος επιλογές του σχετικά με τις υποδομές του δήμου που εκδιώκονται από το Ελληνικό. Αντί να παριστάνει το θύμα και να κλαίγεται ότι τον βρίζουμε ας απαντήσει αν μπορεί με επιχειρήματα».

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις