«Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται»

«Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται»

Εν Δήμω > Ειδήσεις23 Ιουλίου 2018

«Αυτή η φράση ταιριάζει στον τρόπο με τον οποίο ο Γιάννης Κωνσταντάτος και η Ενωμένη Πόλη προσπάθησαν να αξιοποιήσουν την δημιουργία νέας δημοτικής παράταξης με αναφορά στο ΣΎΡΙΖΑ και την παραίτηση του Βασίλη Βάσσιου από τη θέση του δημοτικού συμβούλου της παράταξής μας» αναφέρει η Δημοτική Συνεργασία απαντώντας στην Ενωμένη Πόλη. 

Η Δ.Σ.Ε.Α. σημειώνει πως όσοι παρακολουθούν και γνωρίζουν στοιχειωδώς τα δημοτικά πράγματα στην πόλη μας, «ξέρουν ότι αυτές οι δύο πρόσφατες εξελίξεις απλά ολοκληρώνουν και τυπικά την αποχώρηση από την παράταξή μας σχεδόν του συνόλου των οργανωμένων δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ που επί της ουσίας είχε συντελεστεί εδώ και πάνω από 1,5 χρόνο».


Όπως τονίζουν από την αντιπολιτευόμενη δημοτική παράταξη «κανένας δεν περισσεύει στο δύσκολο αγώνα που κάνουμε» και με παρρησία υπογραμμίζουν «έχουμε τη δύναμη να αντιμετωπίζουμε απώλειες» και σημειώνοντας «την εμφάνιση ουσιωδών διαφορών που έχουν να κάνουν με τη φυσιογνωμία, τις θέσεις και τη λειτουργία, την τοποθέτηση απέναντι στην κυβερνητική πολιτική τη γενικότερη αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση» φέροντας ως παράδειγμα για το τελευταίο, τον ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ.


Η Δημοτική Συνεργασία σημειώνει πως έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν ανάλογες τέτοιες δυσκολίες αποδεικνύοντας στην πράξη ότι αυτές «δεν μειώνουν την πίστη και την επιμονή μας σε αυτό που κάνουμε και θεωρούμε δίκιο και συμφέρον για το λαό που θέλουμε να εκπροσωπούμε».


»Έχουμε αποδείξει ότι η παράταξή μας είναι μια μεγάλη λαϊκή συσπείρωση, με ουσιαστικό ρόλο μέσα στο δήμο μας, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, που καθορίζει τη στάση της με βάση την ιστορία και τις θέσεις που με συνέπεια υπηρετεί.
Αυτό θα κάνουμε και τώρα.
Και θα διαψευστούν για μια ακόμη φορά οι Κασσάνδρες» αναφέρει η Δ.Σ.Ε.Α. και καλεί τον Γιάννη Κωνσταντάτο «να ασχοληθεί με αυτούς που έφυγαν ή φεύγουν από την δική του παράταξη, που δεν είναι και λίγοι». 

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις