«Τίνος είναι βρε γυναίκα το παιδί», στον Άγιο Αλέξανδρο

«Τίνος είναι βρε γυναίκα το παιδί», στον Άγιο Αλέξανδρο

Εν Δήμω > Ειδήσεις6 Ιουλίου 2018

Σήμερα συγκλήθηκε η Επιτροπή του άρθρου 35 του Γενικού Κανονισμού Λιμένα (συγκαλείται από τον λιμενάρχη και συμμετέχουν με εκπρόσωπό τους η Περιφέρεια Αττικής και η ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ) και εξέτασε αίτημα εταιρείας για έκδοση άδειας εκμίσθωσης θαλάσσιων μέσων αναψυχής στην παραλία του Αγίου Αλεξάνδρου. Διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση δεν προσκόμισε την απαιτούμενη βεβαίωση/πράξη του φορέα (της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ) για την παραχώρηση χρήσης χώρου επί του αιγιαλού.

Η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε «να συγκληθεί εκ νέου κατόπιν προκόμισης της αποφάσεως της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ».

Το ζήτημα ανέδειξε με δημοσίευμά της η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού - Αργυρούπολης κάνοντας λόγο για αποικιοκρατικές καταστάσεις καθόσον το Ελληνικό διαθέτει μόνο δύο αξιόλογες παραλίες τις οποίες ελεύθερα μπορούν οι λουόμενοι να επισκέπτονται και τη μία εξ αυτών - του Αγίου Αλεξάνδρου - την «καπάρωσε»  γνωστός σταθμός για τις ανάγκες τηλεπαιχνιδιού.

Οι σημερινές εξελίξεις υπογραμμίζουν δυσοίωνα ότι οι «παλιές, καλές εποχές» της παραλίας επανακάμπτουν πανηγυρικά. Γιατί δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι μία εταιρεία θαλάσσιων μέσων αναψυχής και ένας τηλεοπτικός σταθμός έκαναν ρεσάλτο στην παραλία του Αγίου Αλεξάνδρου.

Σε αναμονή λοιπόν της απόφασης της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ στην οποία συμμετέχει και ο δήμαρχος. Τι θα προτάξει άραγε; Το συμφέρον των πολιτών του ή τις καλές σχέσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό;

 

 

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις