Πάρτι της ΚΕΕΡΦΑ

Πάρτι της ΚΕΕΡΦΑ

Εν Δήμω > Πολιτισμός4 Ιουλίου 2018

Βρισκόμαστε στο δρόμο σε κάθε διαμαρτυρία για τα δικαιώματα των προσφύγων και των μεταναστών. Συναντιόμαστε στα δικαστήρια για να υποστηρίξουμε τα θύματα κάθε ρατσιστικής και ξενοφοβικής επίθεσης.

Οργανώνουμε από κοινού διαδικτυακές δράσεις για να βοηθήσουμε τους πρόσφυγες. Συνεργαζόμαστε αλληλέγγυα στα καμπς των προσφύγων και όπου αλλού χρειαστεί προσπαθώντας να καλύψουμε ανάγκες που δεν καλύπτει η πολιτεία. Γινόμαστε η φωνή όλων των καταπιεσμένων αυτής της γης. Παλεύουμε καθημερινά στη γειτονιά, στη δουλειά, στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο να εξαλείψουμε το φασισμό, το ρατσισμό, την καταπίεση, το σεξισμό και την ομοφοβία. Αγωνιζόμαστε!

Ήρθε ο καιρός να βρεθούμε όλοι μαζί και σε μια γιορτή. Σε ένα πάρτι. Να γνωριστούμε από κοντά, να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και προβληματισμούς και να δούμε πως θα μπορέσουμε να αλληλοστηριχθούμε και να προχωρήσουμε σε πιο ουσιαστικές δράσεις και δυναμικούς αγώνες.

Όλα αυτά θα γίνουν την Πέμπτη 5 Ιουλίου στο φιλόξενο χώρο της Φορμάικα (Καρόρη 5, σταθμός μετρό Μοναστηράκι) μαζί με καλή μουσική, ποτό και φαγητό. Είσοδος ελεύθερη.

 

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Πολιτισμός