Η «κόλαση» και ο «παράδεισος»

Η «κόλαση» και ο «παράδεισος»

Εν Δήμω > Αεροδρόμιο10 Μαϊου 2018

Το πάρκο της 129 Π.Υ. που με αγώνες κερδήθηκε και αποδόθηκε στους πολίτες, κινδυνεύει. Η «επένδυση» στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού προβλέπει ανάμεσα στα σπίτια και τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, την ανέγερση εμπορικών υπερκαταστημάτων. Όμως, όπως πληροφορούμαστε «ένας μικρός παράδεισος γεννιέται...».

Αν και το «έργο» έχει ξαναπαιχτεί... ο φόβος πως θα είναι βραχύβιο παραμένει.

 

Όταν η διοίκηση του δήμου ανακοίνωνε τη δημιουργία «πρότυπου οικογενειακού πάρκου» ένας «μικρός παράδεισος γεννιόταν»...

 

Σήμερα, με αφορμή την ανακαίνισή του και πάλι ένας «μικρός παράδεισος γεννιέται» όπως ενημερώνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB, ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος.

 

Πόσο απέχει το όνειρο από την πραγματικότητα;

 

Με δεδομένες τις προθέσεις του επενδυτή που καταγράφονται και στα σχέδια, στη γειτονιά της Αγίας Παρασκευής όπου δεσπόζει το πάρκο της 129 Π.Υ., θα ανεγερθούν υπερκαταστήματα που θα αλλοιώσουν τη φυσιογνωμία της πόλης και θα πνίξουν την τοπική αγορά.

 

Μπορεί ο δήμος μας να διεκδικεί «την διατήρηση του Οικογενειακού Πάρκου Αγ. Παρασκευής που ήδη λειτουργεί και την επέκταση αυτού από 12 σε 40 στρέμματα» όμως φαίνεται πως «το νερό έχει μπει στο αυλάκι» και ο «παράδεισος» δεν αποκλείεται σύντομα να μετατραπεί σε «κόλαση».

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Αεροδρόμιο