Το Πασχαλινό δώρο

Το Πασχαλινό δώρο

Εν Δήμω > Πιπεράτα4 Απριλίου 2018

«Ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης για ακόμα μία φορά απέδειξε την ευαισθησία του και την ανθρωπιά του» διαβάζουμε σε γνωστή αθλητική ιστοσελίδα. Μαθαίνουμε πως «ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου» και πως «έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη (...) χωρίς να το διατυμπανίσει». Ο εφοπλιστής «χάρισε 200 αρνιά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου» γεγονός που έσπευσε να κάνει γνωστό ο Δήμαρχος που «θέλησε να ευχαριστήσει τον Ρέστη για την ευαισθησία του». 

Άμεση ήταν η αντίδραση της Δημοτικής Συνεργασίας Ελληνικού-Αργυρούπολης που ευτυχώς και μνήμη διαθέτει αλλά και τα στελέχη της έχουν βιώσει στο πετσί τους την «ανθρωπιά» που επέδειξαν άνθρωποι της εταιρείας, στην παραλία του Ελληνικού.

 

Η Δ.Σ.Ε.Α. μιλά ανοιχτά για «πράξη περιφρόνησης στην ιστορία και στους αγώνες του Ελληνικού» διαπιστώνοντας με λύπη πως «κάθε μέρα που περνά αποδεικνύεται ότι ο Γιάννης Κωνσταντάτος πολιτεύεται χωρίς αρχές. Ξεπλένει στη συνείδηση των απλών ανθρώπων έναν επιχειρηματία που με τις πλάτες των κυβερνήσεων λυμαίνονταν μαζί με άλλους του είδους του την παραλία του Ελληνικού και την στερούσε από τους κατοίκους της».

 

Η Δημοτική Συνεργασία υπενθυμίζει πως «άνθρωποι της εταιρείας του συγκεκριμένου επιχειρηματία από το 2007 και επί σειρά ετών έκαναν δεκάδες μηνύσεις εναντίον αιρετών, εργαζομένων και πολιτών του δήμου Ελληνικού και οργάνωσαν επιθέσεις και τραμπουκισμούς εναντίον λουόμενων της ελεύθερης - δημοτικής πλαζ Αγίου Κοσμά και των υπαλλήλων του δήμου σε αυτή για ορισμένες μάλιστα από τις οποίες υπάρχουν δικαστικές καταδίκες».

 

Και καταλήγει: «Όσο και να προσπαθεί ο Γιάννης Κωνσταντάτος και αυτοί που τον στηρίζουν να ξαναγράψουν την ιστορία δεν θα τα καταφέρουν. Οι αγώνες του Ελληνικού είναι πολύτιμη παρακαταθήκη για το λαό του και τη νέα γενιά».

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Πιπεράτα