«Ποια η χρησιμότητα της πτυσσόμενης μπάρας;»

«Ποια η χρησιμότητα της πτυσσόμενης μπάρας;»

Εν Δήμω > Ειδήσεις28 Μαρτίου 2018

Στις 20 Φεβρουαρίου η Δημοτική Συνεργασία ζητά εγγράφως ενημέρωση για τη διαδικασία με την οποία ανατέθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης του δημαρχείου, για τις σχετικές συμβάσεις που υπογράφηκαν και για τους κωδικούς του προϋπολογισμού από τους οποίους θα πληρωθούν.

Πέρασε πάνω από μήνας και η διοίκηση δεν απάντησε.

 

«Πρόκειται για παράλειψη ή για αποφυγή;» αναρωτιέται η δημοτική παράταξη.

 

Εντύπωση προκαλεί στην Δ.Σ.Ε.Α. ότι «ο δήμαρχος υπέγραψε την ίδια ημέρα, με την ίδια εταιρεία δύο απευθείας αναθέσεις ύψους 15.000 € και 23.808 € με παρεμφερές αντικείμενο. Η μεν πρώτη έχει ως αντικείμενο ''Εργασίες Αναδιαμόρφωσης Κεντρικής Εισόδου Δημαρχείου και βελτιώσεις Ασφαλείας'', η δε δεύτερη «Προμήθεια Συστημάτων Ασφαλείας Δημοτικών Κτηρίων και Εγκαταστάσεων''».

 

Η αντιπολιτευόμενη δημοτική παράταξη ζητά «τις σχετικές συμβάσεις προκειμένου να σχηματίσουμε τεκμηριωμένη άποψη για το εάν πρόκειται για μία ακόμη κατάτμηση έργου προκειμένου να αποφευχθεί η διαδικασία του διαγωνισμού».

 

Και προσθέτει: «Οι προβληματισμοί μας επιτείνονται ακόμη περισσότερο από την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η είσοδος του δημαρχείου».

 

Τέλος, η Δ.Σ.Ε.Α. θέτει δύο ερωτήματα: «Αλήθεια ποια η χρησιμότητα της πτυσσόμενης μπάρας μπροστά από την εσωτερική σκάλα που οδηγεί στον πρώτο όροφο; Σε τέτοιες ''δηθενιές'' διαθέτει τα χρήματα των δημοτών η διοίκηση;»

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις