«Η αλήθεια λέγεται με αλήθειες»

«Η αλήθεια λέγεται με αλήθειες»

Εν Δήμω > Ειδήσεις26 Μαρτίου 2018

Η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης αντικρούει τα επιχειρήματα της δημοτικής αρχής ότι «παίζει μικροπολιτικά παιχνίδια σε βάρος των μαθητών του 4ου Λυκείου Αργυρούπολης» και αναρωτιέται: «Λέγεται όλη η αλήθεια... με ψέματα κ. Κωνσταντάτε;»


Η αντιπολιτευόμενη παράταξη σημειώνει πως «ο Γιάννης Κωνσταντάτος με την πρότασή του να μετακινηθεί το 4ο Λύκειο στα σχολεία της Γλυφάδας ήρθε σε ρήξη με όλη την κοινωνία. Κανείς, πλην του ιδίου και των στενών συνεργατών του δεν υποστήριξε αυτή την πρόταση και αυτό φάνηκε και στο δημοτικό συμβούλιο όπου ο πρόεδρος δεν τόλμησε καν να θέσει την πρόταση σε ψηφοφορία».

 

Κατά της μετακίνησης του σχολείου δεν τάχθηκε μόνο η Δ.Σ.Ε.Α. αλλά όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, και επίσημα ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου, η Ένωση Γονέων, η τοπική ΕΛΜΕ και ο διευθυντής Β΄βάθμιας εκπαίδευσης.

 

«Οι μαθητές για τους οποίους ο δήμαρχος μας εγκαλεί ότι παίζουμε σε βάρος τους μικροπολιτικά παιχνίδια με επιστολή τους αρνήθηκαν κατηγορηματικά να συστεγαστεί το σχολείο τους με άλλο σχολείο», τονίζει η Δημοτική Συνεργασία.

 

«Επειδή η αλήθεια λέγεται με αλήθειες», παραθέτει μάλιστα και τα σχετικά έγγραφα και καταλήγει λέγοντας πως «αν κάποιος λοιπόν παίζει μικροπολιτικά παιχνίδια είναι ο δήμαρχος με την πολιτική αλαζονεία του ότι κατέχει το αλάθητο του Πάπα».

 

Διαβάστε επίσης: Για την επιστολή του δημάρχου στους διδάσκοντες του 4ου Λυκείου

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις