Παράπονα για το πλύσιμο των κάδων

Παράπονα για το πλύσιμο των κάδων

Εν Δήμω > Ειδήσεις12 Μαρτίου 2018

Σωρεία παραπόνων των κατοίκων για τη βρωμιά και τη δυσωδία σε όλους τους δρόμους της πόλης εξαιτίας του μη πλυσίματος (επί ένα τρίμηνο) των κάδων απορριμμάτων καταγγέλλει η Δημοτική Συνεργασία με τη διοίκηση του δήμου να απαντά «πετώντας την μπάλα στην εξέδρα» και κάνοντας επίθεση στον Χρήστο Κορτζίδη.

 

«Ένας ολόκληρος δήμος λειτουργεί χωρίς κανένα πλυντήριο κάδων με σοβαρό κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. 
Το μοναδικό όχημα που τους έπλενε έχει από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2017 παροπλιστεί λόγω βλαβών. Απ΄ ότι φαίνεται ''ο δήμος που νίκησε την κρίση'' και σπαταλά πολλές χιλιάδες ευρώ σε άλλα πράγματα δεν έχει ακόμα καταφέρει να το διορθώσει. Σημειωτέον ότι το δεύτερο πλυντήριο που είχε ο δήμος έχει αποσυρθεί πριν καιρό. 
Την ώρα που προβαίνουν σε αγορές νέων οχημάτων – με δάνειο βέβαια που φόρτωσαν τους δημότες – αποδεικνύεται ότι δεν μπορούν να συντηρούν ούτε τα υπάρχοντα αλλά ούτε και να κάνουν τα πιο απλά πράγματα για την καθαριότητα της πόλης, όπως είναι το πλύσιμο των κάδων», σημειώνει η Δ.Σ.Ε.Α..

 

Απάντηση χωρίς... απάντηση

 

«Προκειμένου να καλύψει την αντιπολιτευτική του ανεπάρκεια και ανυπαρξία, ο κ. Κορτζίδης, για ακόμα μία φορά λέει ψέματα.

Το θράσος και ο λαϊκισμός για τον κ. Κορτζίδη, από ότι φαίνεται δεν έχουν όρια», απαντά ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Στην απάντησή του ο δήμος, κάνει αναφορά στη θητεία της προηγούμενης διοίκησης διαμαρτύρεται στην κυβέρνηση για το μειωμένο προσωπικό ενώ κάνει αναφορά και για το υπογειοποιημένο σύστημα αποκομιδής απορριμμάτων.

Ωστόσο, για το πλύσιμο των κάδων, δεν απαντά.

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις