Στους δρόμους κατά της τροπολογίας

Στους δρόμους κατά της τροπολογίας

Ελλάδα/Κόσμος21 Δεκεμβρίου 2017

Σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας καλούν αριστερές οργανώσεις, κόμματα και συλλογικότητες σήμερα, ενάντια στην ψήφιση κυβερνητικής τροπολογίας που διώκει αυτεπάγγελτα και τιμωρεί με φυλάκιση όσους διακόπτουν πλειστηριασμούς. Στην πλατεία Κλαυθμώνος το απόγευμα το ΠΑΜΕ, έξω από τη Βουλή στις 16:00 ΛΑΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και συλλογικότητες.

«Είναι ακόμη μια πρόκληση η οποία και αυτή θα πάρει την ανάλογη απάντηση από το οργανωμένο Εργατικό κίνημα. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχωράει σε μέτρα καταστολής ενάντια στο Εργατικό λαϊκό κίνημα που αντιδρά στην αρπαγή της λαϊκής κατοικίας» αναφέρει το ΠΑΜΕ και καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 18.00.

«Είναι απαράδεκτη και προκλητική για κάθε εργαζόμενο-η, για κάθε δημοκράτη, η ν-τροπολογία σύμφωνα με την οποία η αντίσταση μετατρέπεται σε ιδιώνυμο αδίκημα και τιμωρούνται με φυλάκιση, όσοι διαμαρτύρονται και αγωνίζονται κατά των πλειστηριασμών των λαϊκών περιουσιών» σχολιάζει η Λαϊκή Ενότητα και καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την στις 16.00 έξω από τη βουλή. «Μετά τις απόπειρες για περιστολή του απεργιακού δικαιώματος, έρχεται τώρα ένα ευρωχουντικής σύλληψης νομοθέτημα» τονίζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. 

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ελλάδα/Κόσμος