Κούνια μπέλα, λούνα παρκ και θεωρίες συνωμοσίας

Κούνια μπέλα, λούνα παρκ και θεωρίες συνωμοσίας

ΑΠΟΨΕΙΣ > ΆρθραΤης Νάσης Πετριτσοπούλου

Με αφορμή το περιστατικό δυο σκέψεις: Από τη διαπίστωση του γεγονότος -κούνια έπεσε- μέχρι την ερμηνεία του-γιατί έπεσε η κούνια;- η απόσταση καλύπτεται με επιτόπια εξέταση από τεχνικό.

Ο δήμαρχος δε βλέπω τι έχει να πει ως εδώ, αν τον ενδιαφέρει να διατηρεί την αξιοπιστία του.

Μια κούνια μπορεί να πέσει οπουδήποτε και οι πιθανοί λόγοι είναι σίγουρα παραπάνω από ένας.

Τα δύο άρθρα που αναρτήθηκαν στο Sinergasia μιλούν για πρόχειρη στήριξη με ένα παξιμάδι στην ξύλινη δοκό, που πολύ εύκολα μπορεί να χαλαρώσει.

Πώς απαντάει στην παραπάνω κριτική η Δημοτική Αρχή; Με τον ίδιο τρόπο που απαντάει κάθε φορά σε οποιαδήποτε κριτική: Βλέπει βανδαλιστές!

Και μετά αρχίζει το γνωστό πανηγύρι από το λούνα παρκ μέχρι αυτούς τους άτιμους περιθωριακούς του Κορτζίδη που ξεβιδώνουν παξιμάδια, κόβουν καλώδια, ρίχνουν πέτρες σε φρεάτια, και γενικώς ενθαρρύνουν τη βία -τρομοκρατία-αναρχία. 


Μια στιγμή μόνο... Ποιος πρέπει τελικά να αποφανθεί γιατί έπεσε η κούνια; Τι απαντάει η τεχνική υπηρεσία στην κριτική που αφορά την προχειρότητα στήριξης; Και τέλος γιατί κάθε ζήτημα που αναδεικνύει η αντιπολίτευση- καλώς , κακώς, όπως νομίζει ο καθένας,πρέπει να απαντιέται με όρους πολιτικής ακρότητας, βανδαλιστικού λόγου και προσωπικής απαξίωσης του πρώην δημάρχου;


Όχι, αγαπητέ πατέρα, καμία αναστάτωση δεν προκλήθηκε εξαιτίας σας. Η κούνια που έπεσε φταίει. Αλλού θα πήγαινε κάποιος ειδικός, θα την έβλεπε, θα έλεγε τι κατά πάσα πιθανότητα συνέβη και γιατί, θα την έφτιαχνε και τέλος.

Η αντιπαράθεση σε πολιτικό επίπεδο θα εστίαζε στο πλαίσιο ανάθεσης του έργου κι όχι στα τέρατα του Κορτζίδη με τα κοφτερά δόντια... Αλλού, όχι εδώ!

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Άρθρα