Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης

Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης

Εν Δήμω > Ειδήσεις5 Ιουλίου 2017

Με αφορμή δημόσια δήλωση εργαζόμενου του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης που το παιδί του έπεσε μαζί με την κούνια στην παιδική χαρά της Εθνάρχου Μακαρίου στα Σούρμενα, με την οποία ζητά συγγνώμη από το δήμαρχο γιατί «έδωσε τροφή στην αντιπολίτευση» και ζητά «να σταματήσουν όλοι αυτοί που γράφουν για τη συγκεκριμένη παιδική χαρά και τις δήθεν ευθύνες του δημάρχου», το Sinergasia.gr έχει να πει τα εξής:

Δεν καταλαβαίνουμε γιατί ο εργαζόμενος απολογείται στο δήμαρχο «για την αναστάτωση που του προκάλεσε», επειδή το Sinergasia.gr πληροφορήθηκε το περιστατικό και έγραψε γι αυτό αναδεικνύοντας την ουσία του, δηλαδή το πρόβλημα της ασφάλειας της κούνιας σε αυτή την παιδική χαρά.

Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι πολύ φυσικό να αναστατώνεται η γειτονιά και το θέμα να δημοσιοποιείται. Στο  Sinergasia.gr το πληροφορηθήκαμε και το Σάββατο το βράδυ επισκεφθήκαμε την παιδική χαρά στην οποία συναντήσαμε αρκετούς γείτονες μαζί με τα παιδιά τους που όλοι μας μίλησαν για το ατύχημα και μας έδειξαν την κατάσταση της κούνιας. Κανείς δεν έκανε λόγο για «μυστηριώδεις εξαφανίσεις παξιμαδιών», αντιθέτως οι κάτοικοι που χρησιμοποιούν την παιδική χαρά εδώ και αρκετό καιρό ανησυχούν για την κούνια.

Εκτός από δάπεδα ασφαλείας πρέπει να υπάρχουν και ασφαλή όργανα. Το βίντεο που αναρτήσαμε στο Sinergasia.gr είναι αδιάψευστος μάρτυρας ότι η κατασκευή της κούνιας είναι προβληματική και πρέπει να διορθωθεί πριν συμβεί και άλλο ατύχημα. Όλα τα άλλα είναι περιττά και θλιβερά. 

Όσο και αν ενοχλούν τα τεκμηριωμένα μας ρεπορτάζ, εμείς θα συνεχίσουμε να τα κάνουμε γιατί «η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης».

 

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις