Πορεία του ΠΑΜΕ στο Μενίδι ενάντια στην παραβατικότητα και τον ρατσισμό

Πορεία του ΠΑΜΕ στο Μενίδι ενάντια στην παραβατικότητα και τον ρατσισμό

Ελλάδα/Κόσμος14 Ιουνίου 2017

Μαζική πορεία πραγματοποίησαν μέλη του ΠΑΜΕ, εργατικά σωματεία και φορείς, στο Μενίδι ενάντια στην παραβατικότητα στην περιοχή και τον ρατσισμό. Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία του Μενιδίου και κατευθύνθηκαν σε κεντρικούς δρόμους της περιοχής. Με σύνθημα «ούτε σκληρά ούτε μαλακά όχι σε όλα τα ναρκωτικά» οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν για το εμπόριο ναρκωτικών στο Μενίδι.

Στο κοινό κάλεσμά τους, τα εργατικά σωματεία και οι υπόλοιποι φορείς Μενιδίου - Φυλής , εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους και την συμπαράστασή τους στην οικογένεια του μικρού μαθητή "που τόσο άδικα έχασε τη ζωή του μέσα στο σχολείο του."

Επιπλέον με αφορμή τη σημερινή συγκέντρωση καλούσαν "τον λαό και τη νεολαία της περιοχής να συσπειρωθεί στα Σωματεία του, στους συλλόγους, στους φορείς του εργατικού-λαϊκού κινήματος και να διεκδικήσει οργανωμένα, μέτρα και λύσεις που να χτυπάνε τη ρίζα του προβλήματος. Κάθε άλλη λογική μέσα στο κίνημα αντικειμενικά έχει σκοπό να εκτονώσει, να θολώσει το τοπίο για τον πραγματικό ένοχο, ακόμη και να καλλιεργήσει αυταπάτες για το ρόλο του κρατικού μηχανισμού."

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ελλάδα/Κόσμος