«Κάλλιο αργά παρά ποτέ!»

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ!»

Εν Δήμω > Ειδήσεις6 Ιουνίου 2017

Μετά την πλατιά δημοσιότητα «της άθλιας κατάστασης του Μαρίνειου πάρκου στο Κάτω Ελληνικό», η διοίκηση του δήμου «εδέησε να στείλει την υπηρεσία πρασίνου για να το περιποιηθεί. Κάλλιο αργά παρά ποτέ!» σχολιάζει η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης που ανέδειξε το θέμα με το πάρκο. 

Η αντιπολιτευόμενη παράταξη επικρίνει τη δημοτική αρχή που ισχυρίστηκε ότι δεν μπόρεσε επί τρία χρόνια να διορθώσει μια γεώτρηση ή να βρει μια οποιαδήποτε άλλη λύση, τονίζοντας πως το γεγονός «δείχνει το λιγότερο κακό προγραμματισμό και λάθος ιεράρχηση προτεραιοτήτων».


Η Δ.Σ.Ε.Α. υποστηρίζει πως «ξεπερνά τα όρια της γελοιότητας» η προσπάθεια «να τα ρίξουν στη διοίκηση Κορτζίδη» και καταλήγει:

 

«Έτσι είναι οι γεωτρήσεις και τα αυτόματα ποτιστικά κ. Κρητικέ. Χαλάνε κιόλας. Τα διορθώνεις ή στην ανάγκη γεμίζεις τις υδροφόρες από όποια γεώτρηση είναι εύκαιρη για να ποτίσεις τα πάρκα να μην ξεραθούν. Εμείς αυτό κάναμε και για αυτό επί θητείας μας δεν ξεράθηκε ούτε το Μαρίνειο ούτε άλλο πάρκο. Εσείς γιατί δεν μπορούσατε επί 3 χρόνια;».  

 

Διαβάστε επίσης: Εικόνες ντροπής από το πάρκο του Μαρίνειου

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις