Ημερίδα για την τοπική επιχειρηματικότητα στο Ελληνικό

Ημερίδα για την τοπική επιχειρηματικότητα στο Ελληνικό

Εν Δήμω > Ειδήσεις27 Νοεμβρίου 2014

Ημερίδα με τίτλο «Μιλάμε σήμερα για την επιχείρηση του αύριο» θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου, από τις 17:30 ως τις 21:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Ελληνικού – Αργυρούπολης «Γ. Μιχαλακέας» (Χρ. Σμύρνης & Κύπρου 97, Αργυρούπολη).

Το πρόγραμμα της περιλαμβάνει εισήγηση του εκδότη της εφημερίδας «Εξέλιξη/ Ελληνικό-Αργυρούπολη – Γλυφάδα » κ. Θοδωρή Αντωνόπουλου με θέμα «Η τοπική επιχειρηματικότητα αντίδοτο στην κρίση».

Θα ακολουθήσει παρουσίαση νέων social εργαλείων και τεχνικών (web, facebook, e-mail κ.λπ.) για τη σύγχρονη επιχείρηση που θα κάνει ο κ. Γιάννης Τριανταφύλλου (ΤΟ ΑΤΟΜΟ), έμπειρος διευθυντής μάρκετινγκ με 20 και πλέον χρόνια διεθνούς σταδιοδρομίας.

Οι παρουσιάσεις  της ημερίδας θα ολοκληρωθούν με το θέμα «Web + Social Promotion = Πωλήσεις» που θα παρουσιάσει ο κ. Δημήτρης Ράντος γενικός διευθυντής της GET SOCIAL, με πολύχρονη παρουσία στον χώρο του promotion.

Η ημερίδα θα κλείσει με ανοικτή συζήτηση μέσα από την οποία οι παρευρισκόμενοι θα μπορέσουν να πάρουν συμβουλές και ιδέες για εξειδικευμένα θέματα που τους απασχολούν.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης και διοργανώνεται με την υποστήριξη του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Ελληνικού «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ».

 

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις