Πως θα κυκλοφορήσουν τα μέσα μεταφοράς την Πέμπτη

Πως θα κυκλοφορήσουν τα μέσα μεταφοράς την Πέμπτη

Ελλάδα/Κόσμος26 Νοεμβρίου 2014

Εξαιτίας της γενικής απεργίας των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ τα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς διαμορφώνονται ως εξής:

  • Ο ηλεκτρικός και το μετρό δεν θα λειτουργήσουν από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10:00 π.μ. και από τις 16:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας.

  • Το τραμ δεν θα λειτουργήσει από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 9:00 π.μ. και από τις 17:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας.

  • Στάση εργασίας για τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9 π.μ. και από τις 9 μ.μ. μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Τρένα-Προαστιακός

Αναστέλλονται την Τετάρτη δρομολόγια των τρένων και του προαστιακού σιδηροδρόμου λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.

Την Πέμπτη, δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο των επιβατικών και εμπορικών αμαξοστοιχιών καθως και τα δρομολόγια των λεωφορείων που εκτελούν εσωτερικές διαδρομές εντός του δικτύου.

Επισημαίνεται ότι μεταξύ Αθηνών-Θεσσαλονίκης -Αθηνών οι αμαξοστοιχίες 600 & 601 θα κυκλοφορήσουν χωρίς τα διδάπεδα οχήματα μεταφοράς αυτοκινήτων μετά τη λήξη της απεργίας (Πέμπτη προς Παρασκευή) από Αθήνα (600) και Θεσσαλονίκη (601), αντίστοιχα.

Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, επόμενη ημέρα της απεργίας, δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας IC 82 μεταξύ Φλώρινας - Θεσσαλονίκης και IC 91μεταξυ Δικαιών-Αλεξανδρούπολης.

Σημειώνεται, επίσης, ότι την ημέρα της απεργίας δεν θα πραγματοποιείται κανένα δρομολόγιο του προαστιακού σιδηροδρόμου, ενώ οι συρμοί του μετρό θα τερματίζουν στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511 και στοwww.trainose.gr.

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ελλάδα/Κόσμος