Συμπαράσταση Δ.Σ.Ε.Α. στον Άρη Βασιλόπουλο

Συμπαράσταση Δ.Σ.Ε.Α. στον Άρη Βασιλόπουλο

Εν Δήμω > Ειδήσεις3 Απριλίου 2017

 Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Συνεργασίας Ελληνικού-Αργυρούπολης, επισκέφθηκε το Σάββατο 1η Απριλίου τη Νέα Φιλαδέλφεια και είχε συνάντηση με τον δήμαρχο και συνεργάτες του, όπου έγινε εκτενής ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με το γήπεδο της ΑΕΚ.

Η παράταξή εξέφρασε τη συμπαράστασή της στον Άρη Βασιλόπουλο και τη δημοτική αρχή, «απέναντι στην επίθεση που δέχονται από οργανωμένη και υποκινούμενη μερίδα φιλάθλων ή δήθεν φιλάθλων, που το τελευταίο διάστημα έχει πάρει ακραίες μορφές, όπως προπηλακισμοί, τραμπουκισμοί και απειλές σε αιρετούς και πολίτες, επιβολή κλίματος τρομοκρατίας στην πόλη, προσπάθεια ακύρωσης της λειτουργίας του ΔΣ, οργάνωσης συγκεντρώσεων κλπ.».


Η Δ.Σ.Ε.Α. θεωρεί αυτονόητο δικαίωμα αλλά και υποχρέωση της εκλεγμένης δημοτικής αρχής να υπερασπίζεται τις θέσεις που θεωρεί δίκαιες και έχει δημόσια εκφράσει και δεσμευτεί απέναντι στους πολίτες. Θέσεις που συνοψίζονται στο εξής: το γήπεδο της ΑΕΚ μπορεί να γίνει, με ορισμένες προϋποθέσεις που μοναδικό σκοπό έχουν την προστασία της φυσιογνωμίας και λειτουργίας της πόλης και της ποιότητας ζωής των κατοίκων της.

Η πολιτεία «σε όλα τα επίπεδα οφείλει να συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα την προσπάθεια τρομοκράτησης και χειραγώγησης της τοπικής αυτοδιοίκησης από οργανωμένα συμφέροντα», καταλήγει η Δημοτική Συνεργασία.   

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις