Θύελλα αντιδράσεων για τον πρόεδρο του ΟΝΑΔΕΑ

Θύελλα αντιδράσεων για τον πρόεδρο του ΟΝΑΔΕΑ

Εν Δήμω > Αθλητισμός27 Φεβρουαρίου 2017

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η πρωτοφανής αντιαθλητική ενέργεια του προέδρου του ΟΝΑΔΕΑ Γιώργου Καλιντέρη, να απαιτήσει από τον Γυμναστικό Σύλλογο Αργυρούπολης (ΓΣΑ) να εκδιώξει μικρό αθλητή του, γιατί ο πατέρας του αντιτίθεται ενεργά στην κάρτα εισόδου και στην επιβολή του 5ευρου στο Α΄Στάδιο Αργυρούπολης που χρησιμοποιεί για τις προπονήσεις του ο σύλλογος.

Σημειωτέον ότι η εκδικητική αυτή ενέργεια έγινε μετά τον ξυλοδαρμό του πατέρα από σεκιουριτά της MEGA GROUP SECURITY στην οποία ανέθεσε ο πρόεδρος να φυλάει την είσοδο με μαγνητική κάρτα! Ο πρόεδρος του ΟΝΑΔΕΑ κάλεσε στο γραφείο του στελέχη του ΓΣΑ και απαίτησε την εκδίωξη του «μπαχαλάκια» - όπως τον χαρακτηρίζει - πατέρα από μέλος του συλλόγου, ενώ απείλησε ότι αν δεν εφαρμοστούν οι υποδείξεις του θα διώξει από το Στάδιο και τον ίδιο τον ΓΣΑ!

Ο εκβιασμός του προέδρου του ΟΝΑΔΕΑ προς τον ΓΣΑ αποκαλύφθηκε με την επιστολή παραίτησης του Γιάννη Μπουζάκη από τη θέση του προέδρου του ΓΣΑ (Ηχηρή παραίτηση προέδρου αθλητικού συλλόγου).

Δεν θέλουν να το συζητήσουν πουθενά!

Μετά την αδικαιολόγητη άρνηση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Γιάννη Τσαρπαλή, να συζητηθεί εκτάκτως στο δημοτικό συμβούλιο η βιαιοπραγία σεκιουριτά σε βάρος γονιού μέσα στο Στάδιο, μπροστά στα μάτια του παιδιού του και άλλων παιδιών που προπονούνταν, η άρνηση κάθε συζήτησης συνεχίστηκε και στον ΟΝΑΔΕΑ από τον πρόεδρό του. 

Καταγγέλλουν και ζητούν μέτρα

Η Δημοτική Συνεργασία με δημοσίευσή της (εδώ) καλεί τον πρόεδρο του ΟΝΑΔΕΑ «να ξεπεζέψει από το καλάμι του» ενώ χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά και τις ενέργειές του ως «ντροπή για τον αθλητισμό και την πόλη». 

Η Συνέλευση για το Άνοιγμα του Σταδίου πραγματοποιεί εξορμήσεις σε χώρους συνάθροισης διακινώντας ανακοίνωση (εδώ) με την οποία καλείται η δημοτική αρχή να αποσύρει τα μέτρα αποκλεισμού των πολιτών από το Στάδιο και τον πρόεδρο του ΟΝΑΔΕΑ να παραιτηθεί.

Οι Οργανώσεις Μελών Ελληνικού και Αργυρούπολης του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση (εδώ) που εξέδωσαν ζητούν την παραίτηση του θλιβερού - όπως τον χαρακτηρίζουν - προέδρου του ΟΝΑΔΕΑ  και καλούν τα ΔΣ των αθλητικών σωματείων να αποκρούσουν δημόσια τέτοιες αντιδημοκρατικές συμπεριφορές.

Με ανακοίνωσή της (εδώ) η Αντικαπιταλιστική Κίνηση Ελληνικού - Αργυρούπολης «Εκτός Πλάνου» απευθύνεται στους συλλόγους, τους γονείς και τους κατοίκους και τους καλεί να δείξουν αλληλεγγύη  και να σκεφτούν ότι στο μέλλον κάθε αντιδικία που μπορεί να έχουν με το δήμο μπορεί να έχει τα παιδιά τους ως θύματα. 

 

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Αθλητισμός