Πρωτοφανές: Η διοίκηση απαιτεί συλλήψεις!

Πρωτοφανές: Η διοίκηση απαιτεί συλλήψεις!

Εν Δήμω > Δημοτικό Συμβούλιο26 Ιανουαρίου 2017

Σε μια πρωτοφανή για τον δήμο μας κίνηση προχώρησε η διοίκηση Κωνσταντάτου χθες Τετάρτη 25 Ιανουαρίου.

Όπως ανακοίνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Γιάννης Κωνσταντάτος κατέθεσε μήνυση κατά των Χρήστου Κορτζίδη και Τάκη Κοροβέση για συκοφαντική δυσφήμιση απαιτώντας από την αστυνομία να προβεί σε αυτόφωρη σύλληψη των δύο συμβούλων της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου.

Αφορμή στάθηκε το κεντρικό θέμα του τελευταίου φύλλου της εφημερίδας της παράταξης «Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού – Αργυρούπολης» που έχει τίτλο: «Ζημιώνει το δήμο για χατήρι του Λάτση».

Δείτε εδώ το βίντεο της συνεδρίασης του Δ.Σ. : 

Ακολουθεί η Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης:

"ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΣ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Σήμερα η διοίκηση του δήμου προέβη σε μια πρωτοφανή ενέργεια για την πολιτική ιστορία του Ελληνικού και της Αργυρούπολης.
Κατέθεσε μήνυση κατά των Χρήστου Κορτζίδη και Τάκη Κοροβέση για συκοφαντική δυσφήμιση απαιτώντας από την αστυνομία να προβεί σε αυτόφωρη σύλληψη των δύο στελεχών της παράταξής μας!
Συγκεκριμένα ο Γιάννης Κωνσταντάτος θεωρεί ότι τον συκοφαντούμε όταν λέμε στον κεντρικό τίτλο της πρώτης σελίδας της εφημερίδας μας ότι «Ζημιώνει το δήμο για χατήρι του Λάτση».
Όπως δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο ο Χρήστος Κορτζίδης η παράταξή μας ποτέ δεν στηρίχθηκε στη συκοφαντία για να πετύχει πολιτικά οφέλη. Όσα αναφέρονται στην εφημερίδα μας είναι απολύτως τεκμηριωμένα και όπου κληθούμε να τα αποδείξουμε είμαστε σε θέση να το κάνουμε.
Η επιδίωξη του Γιάννη Κωνσταντάτου να συλλάβει η αστυνομία τον ίδιο και τον Τάκη Κοροβέση, είναι μια ενέργεια που θα καταδικαστεί από την κοινωνία του δήμου μας.
25 Ιανουαρίου 2017"


 

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Δημοτικό Συμβούλιο