«Αμετροέπεια και έλλειψη πολιτικής σοβαρότητας»

«Αμετροέπεια και έλλειψη πολιτικής σοβαρότητας»

Εν Δήμω > Ειδήσεις29 Δεκεμβρίου 2016

Ο εμπρησμός του αυτοκινήτου του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης «είναι καταδικαστέος, όπως και κάθε άλλη καταστροφή δημόσιας ή ιδιωτικής περιουσίας» σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους οι Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Ελληνικού & Αργυρούπολης καταγγέλλοντας παράλληλα τη δημοτική αρχή για «αμετροέπεια και έλλειψη πολιτικής σοβαρότητας» που «δεν έχει βιώσει ποτέ στο παρελθόν ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης», όπως σημειώνουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο εμπρησμός του αυτοκινήτου του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης είναι καταδικαστέος, όπως και κάθε άλλη καταστροφή δημόσιας ή ιδιωτικής περιουσίας.

Οι εμπρηστές προς το παρόν είναι άγνωστοι, όπως άδηλες είναι οι προθέσεις και επιδιώξεις τους.

Μεγαλύτερη όμως ανησυχία και προβληματισμό προκαλεί η εντυπωσιακή ευκολία με την οποία η διοίκηση του Δήμου συνδέει αυτή την τόσο σοβαρή και αξιόποινη ενέργεια με μια δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης.

Ανησυχία, γιατί τέτοια αμετροέπεια και έλλειψη πολιτικής σοβαρότητας δεν έχει βιώσει ποτέ στο παρελθόν ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Προβληματισμό, γιατί αναπόδεικτα και με αντίστοιχη ευκολία θα μπορούσε, αντίστροφα, να κατηγορηθεί ο δήμαρχος από κάποιους για προσχεδιασμένη ενέργεια, προκειμένου να αποπροσανατολίσει από τα προβλήματα του Δήμου μας.

Με βεβαιότητα όμως ο δήμαρχος οφείλει να απολογηθεί για την ανευθυνότητα, που επιδεικνύει στη φύλαξη και προστασία της δημοτικής περιουσίας, αφού δεν υπάρχει κανένας λόγος ένα δημοτικό όχημα να διανυκτερεύει κάτω από το σπίτι του αντιδημάρχου, σαν να επρόκειτο για προσωπική του περιουσία.

Αντί λοιπόν πυροτεχνημάτων και κορωνών, ας ενημερώσει τους δημότες ο κ. Κωνσταντάτος, από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου, πόσο θα πληρώσουν τη δική του ανευθυνότητα και ελαφρότητα».

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις