«Ας απαντήσει ο κ. Κωνσταντάτος...»

«Ας απαντήσει ο κ. Κωνσταντάτος...»

Εν Δήμω > Ειδήσεις21 Νοεμβρίου 2016

Οι οργανώσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αργυρούπολης και Ελληνικού με αφορμή το θέμα του σταθμού διαχείρισης απορριμμάτων σχολιάζουν: 

«Επειδή η ''Ενωμένη Πόλη''του δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Κωνσταντάτου αδυνατεί να κατανοήσει τη ''δυσνόητη'', όπως γράφει, ανακοίνωση της Ν.Ε. Νότιας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ για το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.
Επειδή η «Ενωμένη Πόλη» του κ. Κωνσταντάτου κατανόησε πολύ καλά ότι η Ν.Ε. Νότιας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στην απομάκρυνση του επικίνδυνου για το δημόσιο συμφέρον δημάρχου από την ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ.
Αντί να μπαίνει στη δοκιμασία κατανόησης μεγάλων κειμένων, ας απαντήσει σ’ αυτό το απλό που απασχολεί τους κατοίκους της πόλης μας:
Συμφωνεί η δημοτική αρχή Ελληνικού-Αργυρούπολης να δημιουργηθεί ο Σταθμός Διαχείρισης Απορριμμάτων στον χώρο του πρώην αεροδρομίου (όπως προτείνει η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και είχε συμφωνηθεί πέρυσι τον Μάιο από τους τρεις δημάρχους και τον αντιπεριφερειάρχη Νότιας Αθήνας) ή επιμένει να γίνει μέσα στον οικιστικό ιστό τού Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης;
» 

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις