Καταγγέλλουν οι Έμποροι τη διοίκηση Κωνσταντάτου

Καταγγέλλουν οι Έμποροι τη διοίκηση Κωνσταντάτου

Εν Δήμω > Ειδήσεις27 Οκτωβρίου 2016

Για απαξίωση των εμπόρων, εχθρική στάση και άρνηση ενημέρωσής τους για τη νέα κυκλοφοριακή μελέτη που ετοιμάζεται να εφαρμοστεί καταγγέλλει τον Γιάννη Κωνσταντάτο ο Σύλλογος Εμπόρων και Επαγγελματιών Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Αυτά αναφέρονται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος στις 25 Οκτωβρίου.

Ολόκληρη η Ανακοίνωση:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ &ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΤΗΛ. 6973795576, 2109620176
6956293203

ΕΛΛΗΝΙΚΟ: 25/10/2016

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στις 17/10/2016 το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ) του συλλόγου μας ζήτησε με επιστολή να δοθεί η κυκλοφοριακή μελέτη με υπ’ αρ. πρωτ. 38174/17-10-2016 την οποία παρουσίασε ο Δήμαρχος στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε χωρίς καμιά ενημέρωση μας. Αντί για απάντηση στο έγγραφο μας από τον Δήμο μας, προς το Δ.Σ. του συλλόγου μας, με έκπληξη είδαμε πληρωμένα συνεργεία να μοιράζουν μια ανακοίνωση χωρίς να αναφέρεται ποιος την έχει εκδώσει, ανυπόγραφη σαν να είναι απάντηση από το κτίριο του Δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολης. Τα κτίρια δεν απαντάνε, απαντάνε οι άνθρωποι. Αυτό δείχνει καθαρά ποιος αγνοεί ποιον και για πιο λόγο.

Ρωτάμε ευθέως και ανοιχτά τον Δήμαρχο:
1. Πότε μας ενημέρωσε;
2. Ποιος ενημερώθηκε προφορικώς ή γραπτώς;
3. Ποια είναι η επιστολή που εστάλει στον σύλλογο μας;

Επίσης τον ρωτάμε με ποιον τρόπο ενημέρωσε τους επαγγελματίες, για ένα τόσο σοβαρό θέμα που έχει να κάνει με την δουλεία μας και την ποιότητα ζωής της περιοχής μας. Εκτός αν εννοεί ο Δήμαρχος τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό δεν είναι ενημέρωση. Καταγγέλλουμε ευθέως ότι ο σύλλογος δεν ενημερώθηκε ποτέ.

Για ενημέρωση των συναδέλφων μας, για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος απαξίωσε τον σύλλογο μας και φέρετε εχθρικά, (αγνόησε το κάλεσμα μας για γνωριμία με το νέο Δ.Σ και δεν απάντησε στην επιστολή που στείλαμε για την εκπροσώπηση του συλλόγου μας στις επιτροπές του δήμου που ορίζει ο νόμος), και θα έπρεπε να δείχνει πνεύμα συνεργασίας με όλους τους συλλόγους και ΟΧΙ με τους λίγους και εκλεκτούς. Επίσης στην προηγηθείσα συζήτηση, που έγινε τον Ιούλιο του 2015 για το ίδιο θέμα, στον ίδιο χώρο, το ίδιο έκανε και τότε, το ίδιο έκανε και τώρα, παρά τη δημόσια δέσμευσή του, για άμεση ενημέρωση και συνεργασία. Αρέσει δεν αρέσει στο Δήμαρχο, οι επαγγελματίες του δήμου μας έχουν εκπροσώπους. Με τέτοιες συμπεριφορές δεν λύνεται κανένα πρόβλημα.

Παρόλα αυτά εμείς ως σύλλογος και με δικά μας έξοδα, χωρίς την βοήθεια κανενός, έχουμε κυκλοφοριακή μελέτη για την περιοχή μας. Έτσι ώστε και εμείς να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση αυτού του σοβαρού προβλήματος.

Εμείς αναλάβαμε την ευθύνη μας, ας αναλάβει και ο δήμος την δικιά του και όχι έρημη των επαγγελματιών.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 


ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΙΡΗ                    ΙΩΑΝΝΑΤΟΥ ΣΑΝΤΡΑ

 

 

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις