Χρήστο «έφυγες» νωρίς

Χρήστο «έφυγες» νωρίς

Εν Δήμω > Ειδήσεις26 Μαϊου 2016

Το πρωί της Πέμπτης (26/05) η καρδιά του Χρήστου Βλάχου τον πρόδωσε.

Ο Χρήστος Βλάχος μεταξύ άλλων ασχολήθηκε με τα κοινά στον Δήμο μας. Από το 2007 επί δημαρχίας Χρήστου Κορτζίδη υπήρξε δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ελληνικού, Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών και Πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης και από το 2011 στον ενιαίο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολη. Από το 2012 υπήρξε αντιδήμαρχος Παιδείας.

Έτρεφε αμέριστη αγάπη για τα παιδιά με νεοπλασματικές παθήσεις.

Από το 2003 ως πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις “Η ΠΙΣΤΗ” πάλευε καθημερινά για τα δικαιώματα αυτών των παιδιών και των γονιών τους.

Συνέβαλε ενεργά στην δημιουργία ομάδων ψυχολογικής στήριξης των γονιών σε 24ωρη βάση, στην αδιάκοπη φροντίδα για την αποτελεσματική λειτουργία των νοσηλευτικών μονάδων, στην οργάνωση ομάδας αιμοδοσίας μέσω του Συλλόγου η “ΠΙΣΤΗ”.

Ο Χρήστος Βλάχος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1950. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο 6ο εξατάξιο Γυμνάσιο Αθηνών.

Ύστερα ακολούθησε σπουδές Ηλεκτρολόγου Μηχανολόγου Μηχανικού Αεροσκαφών με εξειδίκευση στα ηλεκτρολογικά και ηλεκτρονικά αεροσκαφών. Εργάστηκε από το 1964 σε διάφορες δουλειές και το 1967 προσελήφθη στο Εργοστάσιο Αεροσκαφών (ΚΕΑ).

Το 1976 προσελήφθη στην Ολυμπιακή Αεροπορία ως τεχνικός αεροσκαφών όπου και συνταξιοδοτήθηκε το 1999 με μετεκπαιδεύσεις στη Βρετανία, στη Γαλλία και στην Αμερική επί των συστημάτων των αεροσκαφών με πολλούς επαίνους και εύφημες μνείες.

Αργότερα, στην Ολυμπιακή Αεροπορία έλαβε όλα τα πτυχία της εταιρείας για όλα τα αεροσκάφη.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η κηδεία του Χρήστου θα γίνει το Σάββατο 28 Μαΐου, στις 12:00 π.μ. στην εκκλησία της Μεταμόρφωσης Σωτήρα στα Σούρμενα. 

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις