Στα εγκαίνια του TAP ο Τσίπρας

Στα εγκαίνια του TAP ο Τσίπρας

Ελλάδα/Κόσμος17 Μαϊου 2016

Σημαντικό εγχείρημα περιφερειακής συνεργασίας και μεγάλης γεωστρατηγικής σημασίας, χαρακτηρίζει ο Αλέξης Τσίπρας τον αγωγό φυσικού αερίου TAP, οι εργασίες του οποίου εγκαινιάζονται στη Θεσσαλονίκη.

Σε αναρτήσεις του στον λογαριασμό του, στο Twitter, ο πρωθυπουργός, ο οποίος βρίσκεται από το πρωί στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια των εργασιών του αγωγού. ανέφερε: «Στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια του αγωγού φυσικού αερίου TAP, ενός σημαντικού εγχειρήματος περιφερειακής Συνεργασίας. «Πρόκειται ακόμη για εγχείρημα μεγάλης γεωστρατηγικής σημασίας, αφού καθιστά τη χώρα μας γέφυρα συνεργασίας και ευημερίας».

Κυβερνητική εκπρόσωπος

 Έργο σημαντικό για την ενεργειακή αναβάθμιση της χώρας μας χαρακτήρισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, την κατασκευή του Διαδριατικού Αγωγού TAP, για τα εγκαίνια του οποίου ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας, μετέβη στη Θεσσαλονίκη.

Η κ. Γεροβασίλη σημείωσε ότι η κατασκευή του θα έχει πολλαπλά οφέλη για την οικονομία και την απασχόληση και υπογράμμισε ότι η λειτουργία του, σε συνδυασμό με άλλα ενεργειακά δίκτυα και υποδομές, που προωθούνται προς υλοποίηση, συμβάλλουν στη μετατροπή της χώρας μας σε ενεργειακό κόμβο.

Αντίδραση από ΝΔ

«Τελευταίος στα έργα ανάπτυξης, πρώτος στις καταιγίδες φόρων», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ για τον πρωθυπουργό με αφορμή τα εγκαίνια του αγωγού ΤΑΡ.

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ελλάδα/Κόσμος