Ελληνικό – Αργυρούπολη σε «γύψο»;

Ελληνικό – Αργυρούπολη σε «γύψο»;

Εν Δήμω > Ειδήσεις16 Φεβρουαρίου 2016

Η δυναμική που έχει πάρει η κινητοποίηση των κατοίκων, η μεγάλη επέκταση του ζητήματος σ' όλη την γύρω περιοχή και ο συνδυασμός της απαράδεκτης και αδιάλλακτης στάσης του Γ. Κωνσταντάτου, φαίνεται πως τον έχουν οδηγήσει σε πρωτοφανείς κινήσεις πανικού, κατασταλτικού και απολυταρχικού χαρακτήρα.

Κατ' απαίτηση του λοιπόν χτες, στο στάδιο Α' της Αργυρούπολης, παρατάχθηκε ομάδα 10 αστυνομικών, για να αποτρέψουν τους κατοίκους που αντιδρούν στο αυταρχικό και άδικο μέτρο της ηλεκτρονικής κάρτας και της 5ευρης εισόδου.

Στην ηλεκτρονική είσοδο του σταδίου στεκόταν οι πρόεδρος και αντιπρόεδρος του ΟΝΑΔΕΑ ως «πορτιέρηδες» και δεν επέτρεπαν σε κανέναν «αντιφρονούντα» να εισέλθει στον χώρο και να αθληθεί σύμφωνα με το συνταγματικό του δικαίωμα.

Οι κάτοικοι όπως και τις προηγούμενες φόρες, διατήρησαν την ψυχραιμία τους παρ’ όλες τις προκλήσεις και τους τραμπουκισμούς των ανθρώπων της Ενωμένης Πόλης, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι θα συνεχίσουν τον δίκαιο αγώνα τους για ελεύθερη άθληση στους δημόσιους χώρους.

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις