Απετράπη ξανά απεργοσπασία στο Αμαξοστάσιο του Ελληνικού

Εν Δήμω > Ειδήσεις5 Φεβρουαρίου 2016

Τη μέρα της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας επιχειρήθηκε για μια ακόμη φορά εκ μέρους της ιδιωτικής εταιρείας καθαρισμού ΛΙΝΚ ΑΠ να φέρει απεργοσπάστες στο αμαξοστάσιο του Ελληνικού προκειμένου να καθαριστούν τα λεωφορεία μετά από 11 μέρες απεργίας των καθαριστριών.

Και όλα αυτά μια μέρα μετά από την απόφαση της συνέλευσης των καθαριστριών να γυρίσουν στην εργασία τους από την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της απόπειρας απεργοσπασίας λίγο μετά τις 9 το βράδυ της 4ης Φεβρουαρίου η προϊσταμένη της εταιρείας κάλεσε την άμεσο δράση προκειμένου να προσαγάγει τον συνδικαλιστή, Αποστόλη Κασιμέρη, που βρισκόταν στην πύλη του αμαξοστασίου για την περιφρούρηση της απεργίας των εργαζομένων στα λεωφορεία και εμπόδισε, όπως όφειλε, την είσοδο των απεργοσπαστών.

Όπως δηλώνει στο βίντεο ο συνδικαλιστής, Αποστόλης Κασιμέρης, οδηγήθηκε στο Α.Τ. Ελληνικού καθώς η προϊσταμένη ζητούσε να του υποβάλει μήνυση για εξύβριση, απειλή, ξυλοδαρμό κλπ. Τελικά μήνυση τελικά δεν υπέβαλε επιτόπου παρά επιφυλάχθηκε.

Μέσα σε λίγα λεπτά από την στιγμή που μαθεύτηκε η απόπειρα απεργοσπασίας εμφανίστηκαν στη πύλη άτομα από οργανώσεις και συλλογικότητες της περιοχής για να αναλάβουν τη φρουρά της απεργίας μαζί με τις καθαρίστριες.

Το ραντεβού της Παρασκευής ειναι 19:30 στη πύλη του Αμαξοστασίου Ελληνικού.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις