Προαναγγελία λειτουργίας Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Προαναγγελία λειτουργίας Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Εν Δήμω > Παιδεία13 Νοεμβρίου 2014

 Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης θα λειτουργήσει Κοινωνικό Φροντιστήριο  παρέχοντας την υποδομή και τις υπηρεσίες που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου «το Κοινωνικό Φροντιστήριο έχει ως στόχο την κατανόηση και εμπέδωση της σχολικής ύλης, την βοήθεια σε εκπαιδευτικά θέματα για την άνοδο της επίδοσης, καθώς και την ακαδημαϊκή επιτυχία των μαθητών.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτουργεί δωρεάν και προσφέρει προγράμματα  προσαρμοσμένα στο εκπ/κο σύστημα του Υπουργείου Παιδείας, για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ Γυμνασίου και  της Α΄ και Β΄ Λυκείου.

Το διδακτικό έργο αναλαμβάνουν εθελοντές, τελειόφοιτοι και πτυχιούχοι αντίστοιχων εκπαιδευτικών τμημάτων των Παν/μίων».

Οι μαθητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής, με υπογραφή γονέα ή κηδεμόνα, δηλώνοντας παράλληλα και τα μαθήματα που θέλουν να παρακολουθήσουν, στα σχολεία που φοιτούν.

Υπεύθυνοι για το Κοινωνικό Φροντιστήριο είναι ο αντιδήμαρχος Παιδείας Φώτης Ιασωνίδης και ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ευάγγελος Νικοθόδης.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως στο δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης ξεκίνησε να λειτουργεί Κοινωνικό Φροντιστήριο τον Απρίλιο του 2014 επί διοικήσεως του Χρήστου Κορτζίδη. Υπεύθυνοι ήταν οι Τάσος Κορίλλης και Άρης Τσαμπίρας.

 

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Παιδεία