Καταγγελία της «Εκτός Πλάνου» για απόπειρα εκφοβισμού

Καταγγελία της «Εκτός Πλάνου» για απόπειρα εκφοβισμού

Εν Δήμω > Ειδήσεις29 Ιανουαρίου 2016

Η δημοτική κίνηση προχωρά σε βαρύτατες καταγγελίες ενάντια στη διοίκηση του δήμου με αφορμή το δημοτικό συμβούλιο της 27ης Ιανουαρίου. Μιλούν για «προσπάθεια φίμωσης και καταστολής όσων αντιστέκονται και αγωνίζονται».

Διαβάστε αναλυτική την ανακοίνωση της «Εκτός Πλάνου»

«Την Τετάρτη 27/1, έγινε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, καλεσμένη απο τη Συνέλευση για το Άνοιγμα του Σταδίου Αργυρούπολης. Σε αυτή συμμετείχαν περί τους 80 κατοίκους από την περιοχή αλλά και από τους όμορους δήμους καταδεικνύοντας τη μαζική κοινωνική υποστήριξη του αιτήματος για ελεύθερους δημοτικούς/δημόσιους αθλητικούς χώρους.

Κατα τη διάρκεια της παρέμβασης ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος (μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους του) επιχείρησε να δημιουργήσει κλίμα τρομοκρατίας στοχοποιώντας παρευρισκόμενους κατοίκους που διαμαρτύρονταν και εκτοξεύοντας χαρακτηρισμούς.

Δεν δίστασε να κατηγορήσει μεταξύ αυτών και σύντροφό μας, απο την Αντικαπιταλιστική κίνηση ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΟΥ αλλά και μέλος της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. σπεκουλάροντας μελλοντικές (!) επιθέσεις προς το άτομό του.

Συγκεκριμένα ανέφερε : «Για οτιδήποτε συμβεί σε εμένα ή το περιβάλλον μου θα με βρείτε απέναντί σας» προσπαθώντας να μας καταστήσει προληπτικά ποινικά υπεύθυνους για τις τυχόν μελλοντικές επιθέσεις που υπάρχουν στο μυαλό του (Η συγκεκριμένη τακτική δεν είναι πρώτη φορά που εφαρμόζεται μιας και αντίστοιχο περιστατικό έχει συμβεί και σε παλαιότερη παρέμβαση της κίνησής μας).

Συνεχίζοντας και απευθυνόμενος προς τον προαναφερθέντα σύντροφο και με ορολογία που παραπέμπει σε μαφία, που αδυνατούμε να  μεταφράσουμε ακριβώς, είπε : «Μαρκόπουλε γρασίδι!».

Μας έιναι ξεκάθαρο, πως ο δήμαρχος, στην προσπάθεια του  να φιμώσει και να καταστείλει αυτούς που αντιστέκονται και αγωνίζονται, αναγάγει τους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες σε προσωπικές αντιδικίες εις βάρος του(!) προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να ικανοποιήσει το ΕΓΩ του!

Μας εξοργίζει, η προσπάθεια της δημοτικής αρχής να περιθωριοποιήσει τον κόσμο που αγωνίζεται, ενάντια στον αυταρχισμό,τη φτωχοποίηση και τον εκφασισμό της κοινωνίας».

 

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις