«Θα τους ζήλευε ακόμα και ο Γκέμπελς»...

«Θα τους ζήλευε ακόμα και ο Γκέμπελς»...

Εν Δήμω > Ειδήσεις10 Ιανουαρίου 2016

Με αφορμή τη νέα επίθεση της διοίκησης του δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης σε επιτροπές κατοίκων και συλλογικότητες που αντιστέκονται σε αντιλαϊκές και φόρο-εισπρακτικές πολιτικές, σφοδρή ήταν η αντίδραση της Δημοτικής Συνεργασίας.

«Το όριο μεταξύ αυταρχικής ρητορικής και πολιτικής αντιπαράθεσης, η παράταξη του Κωνσταντάτου το έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό. Την χτεσινή τους (08/01) επίθεση και κατασυκοφάντηση τόσων των κατοίκων και κινημάτων, όσο και της παράταξης μας, κατασκευάζοντας γεγονότα βανδαλισμών, θα την ζήλευε ακόμα και ο Γκέμπελς».
Ο Γιάννης Κωνσταντάτος και οι σύμβουλοι του «προβοκάρουν και συκοφαντούν κάθε τι που δημιουργείται από απλούς πολίτες και αντιτίθεται σε νεοφιλελεύθερες πολιτικές. Αυτό αποτελεί πάγια τακτική τους τα τελευταία 2 τουλάχιστον χρόνια, όπου σε κάθε αντίθετη άποψη ή όταν προκύπτει κάποιο πρόβλημα κακο-διοίκησης τους, επινοούν φαντάσματα βάνδαλων και βαρβάρων, για πετύχουν τον επικοινωνιακό απεγκλωβισμό τους» σημειώνει η αντιπολιτευόμενη παράταξη και προσθέτει πως «οι πολίτες και τα κινήματα που δημιουργούνται δεν χρειάζονται ούτε ινστρούχτορες, ούτε υποκινητές». 
Παράλληλα, καταγγέλλει «τον κιτρινισμό και την μαύρη προπαγάνδα του Γιάννη Κωνσταντάτου, καθώς και των φιλικών μέσων ενημέρωσης του, που χρησιμοποιούν μέχρι και ψεύτικες φωτογραφίες και γεγονότα για να στιγματίσουν λαϊκά κινήματα».
Ως δημοκρατική και αγωνιστική παράταξη, η Δημοτική Συνεργασία «στηρίζει κάθε δίκαιη και λαϊκή κίνηση και δηλώνει κατηγορηματικά πως φασίζουσες συμπεριφορές και γκεμπελίστικες μεθόδους δεν θα τις ανεχτεί».

Και καταλήγει: «Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα μαζί με τον λαό, συνδιεκδικώντας το δίκαιο των αιτημάτων του!».

Παραλήρημα

«Φωνάζει ο Κορτζίδης να φοβηθεί ο νοικοκύρης» σημειώνουν μεταξύ άλλων από την Ενωμένη Πόλη και απευθύνουν κάλεσμα προς άγνωστη κατεύθυνση: «Αφήστε τον νέο δήμαρχο να κάνει την δουλειά του και σταματήστε το αντάρτικο πόλης και τους τραμπουκισμούς με τους περιθωριακούς. Τρομάζετε τον κόσμο που βλέπει μια μικρή μειοψηφία να εμποδίζει την πλειοψηφία που εξέλεξε ο λαός της πόλης να εφαρμόσει την πολιτική που δεσμεύτηκε να κάνει .

Εκτίθεστε αν συνεχίσετε έτσι ακόμα περισσότερο και όταν καταδικάσετε τους αλήτες που σπάνε παιδικές χαρές, γήπεδα σχολεία και πάρκα τότε μπορείτε να μιλήσετε για γκεμπελισμό της δημοτικής αρχής.

Όσο κρύβεστε είστε πολιτικά υπεύθυνοι για όσα συμβαίνουν».

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. 

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις