Δ.Σ.Ε.Α.: Οι κάρτες εισόδου & το εισιτήριο δεν προσθέτουν τίποτα

Δ.Σ.Ε.Α.: Οι κάρτες εισόδου & το εισιτήριο δεν προσθέτουν τίποτα

Εν Δήμω > Ειδήσεις5 Ιανουαρίου 2016

Με αφορμή την απόφαση του Αθλητικού Οργανισμού Ελληνικού-Αργυρούπολης που έχει δημιουργήσει αναστάτωση στους αθλούμενους, η Δημοτική Συνεργασία σημειώνει:

«Για να μην γίνονται ζημιές ή φθορές στο στάδιο Αργυρούπολης ή να μην εκμεταλλεύονται κάποιοι το γήπεδο για εμπορικούς σκοπούς (προβλήματα που πράγματι είναι υπαρκτά) είναι αρκετό να υπάρχει φύλακας στο χώρο που να εποπτεύει. 
Οι κάρτες εισόδου και πολύ περισσότερο το εισιτήριο δεν προσθέτουν τίποτα εκτός από κάποια χρήματα στο ταμείο του ΟΝΑΔΕΑ και γραφειοκρατία.
Το να είναι επίσης κλειστό το γήπεδο τα Σαββατοκύριακα που βολεύει πολύ κόσμο να πάει να περπατήσει γρήγορα ή να τρέξει, δεν είναι σωστό και νομίζουμε ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των σωματείων δεν καλύπτουν όλο το χρόνο του διημέρου.
Όσον αφορά για το ατύχημα στο λούνα παρκ που επικαλείστε τι να πούμε, είναι γνωστός ο κιτρινισμός της «Ενωμένης Πόλης». Επί της ουσίας όμως οι πολίτες που θα μπουν στο στάδιο (νέοι & ηλικιωμένοι) για να περπατήσουν γρήγορα ή να τρέξουν, μπορούν αυτό να το κάνουν και στο βουνό ή σε κάποιο χώρο και χρόνο με λίγη κίνηση (πχ στην πρώην αμερικανική βαση) ή σε κάποιο κάπως μεγάλο πάρκο του δήμου (πχ στην πρώην 129 ή στο Τρουμπάρι). Τι σημαίνει αυτό; Ότι πρέπει να έχουν κάρτα εισόδου έτσι ώστε να ελέγχεται από το δήμο αν έχουν χαρτί από πχ καρδιολόγο;
Στους ελεύθερους κοινόχρηστους χώρους που δεν γίνονται οργανωμένα αθλητικά προγράμματα του δήμου οι πολίτες με δική τους ευθύνη μπορούν να κάνουν βάδην ή να τρέξουν».

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις