Προορίζουν το πάρκο της 129 για σταθμό μεταφόρτωσης

Προορίζουν το πάρκο της 129 για σταθμό μεταφόρτωσης

Εν Δήμω > Ειδήσεις12 Νοεμβρίου 2014

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Δημοτικής Συνεργασίας στο 3ο δημοτικό σχολείο Ελληνικού, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, ο Παναγιώτης Κουλουρίδης (ένας από τους διωκόμενους για το άνοιγμα του πάρκου της 129 Π.Υ.) προχώρησε σε μια αποκάλυψη που χρήζει περαιτέρω διερεύνησης.

«Ανήκω στο χώρο των συγκοινωνιών και ξέρω τα σχέδια του υπουργείου Μεταφορών και του τι μέλλει γενέσθαι με το πάρκο της 129 Π.Υ..» ανέφερε εισαγωγικά ο κ. Κουλουρίδης.

Στη συνέχεια έγινε πιο συγκεκριμένος: «Προορίζεται για χώρος μεταφόρτωσης. Ένα στοιχείο είναι πως το υπουργείο σχεδιάζει η γραμμή του τραμ από τη Λ. Ποσειδώνος να ανέβει και να ενώσει το σταθμό μετρό στο Ελληνικό», ανέφερε.

Καταλήγοντας, ο κ. Κουλουρίδης τόνισε: «Θα πρέπει η τεχνική υπηρεσία του δήμου να εξετάσει το θέμα και η νέα δημοτική αρχή να έρθει σε επαφή με το υπουργείο ώστε με τη νόμιμη οδό ο χώρος να περάσει στην αρμοδιότητα του δήμου».

Ο Παναγιώτης Κουλουρίδης με αυτόν τον τρόπο εξέφρασε την αγωνία τους για την τύχη του χώρου, υποστηρίζοντας πως θα πρέπει να αποδοθεί στους δημότες. 


 

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις