Βροχή τα πρόστιμα στη Βοσπόρου

Εν Δήμω > Ειδήσεις23 Νοεμβρίου 2015

 Άλλη μία εξόρμηση της Τροχαίας έγινε το πρωί της Παρασκευής 20 Νοεμβρίου στην οδό Βοσπόρου της Αγίας Παρασκευής. Μοιράστηκαν κλήσεις 200 € σε όλα τα αυτοκίνητα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα παρκαρισμένα στην οδό ανεξάρτητα αν βρίσκονταν στις προβλεπόμενες θέσεις στάθμευσης.

Όπως μας πληροφόρησαν ιδιοκτήτες ΙΧ που πήραν πρόστιμο, αστυνομικοί της τροχαίας ισχυρίστηκαν ότι οι σημαινόμενες με τα δομικά υλικά (γκρο-μπετόν) θέσεις στάθμευσης είναι παράνομες επικαλέστηκαν μάλιστα το δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο!

Κάτοικοι της οδού Βοσπόρου μας μετέφεραν το θυμό τους, γιατί κάποιοι ενεργούν με «κουκούλα», εννοώντας ότι η Τροχαία Ελληνικού ενεργεί κατόπιν καταγγελιών. Το ποιοι ή ποιος κάνουν τις καταγγελίες παραμένει άγνωστο μέχρι τώρα, ενώ υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες. Πριν από καιρό ειπώθηκε ότι η Τροχαία έκανε λάθος και η καταγγελία ήταν για την οδό Βοσπόρου της Αργυρούπολης. Οι επιδρομές της Τροχαίας ωστόσο συνεχίστηκαν και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για άγνωστο στη γειτονιά «Σύλλογο Περιπατητών».

Κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν την έκπληξή τους για την ταχύτητα με την οποία κινείται σε ανώνυμες καταγγελίες η Τροχαία Ελληνικού τρομοκρατώντας στην κυριολεξία τη γειτονιά που βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση, όταν σε άλλες περιπτώσεις που ζήτησαν, όπως μας είπαν τη συνδρομή της, δεν την είχαν. Μας έστειλαν μάλιστα και φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται οι κλήσεις της τροχαίας σε αυτοκίνητα που βρίσκονται σε θέση στάθμευσης επί της Βοσπόρου, την ίδια στιγμή που σε διπλανό δρόμο αυτοκίνητα κλείνουν κάθετα το πεζοδρόμιο. 

 

 

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις