Προβλήματα στο αθλ. κέντρο του Αγ. Κόσμα από την καταιγίδα

Προβλήματα στο αθλ. κέντρο του Αγ. Κόσμα από την καταιγίδα

Εν Δήμω > Ειδήσεις22 Σεπτεμβρίου 2015

Η καταιγίδα που «χτύπησε» τη Δευτέρα την Αθήνα δεν άφησε «αλώβητο» το αθλητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά, προκαλώντας διακοπή της ηλεκτροδότησης στους ξενώνες των αθλητών και στους χώρους της διοίκησης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου

«Κατά τη διάρκεια της σημερινής (σ.σ. Δευτέρα 21/09) σφοδρής κακοκαιρίας προέκυψε σοβαρό ηλεκτρολογικό πρόβλημα στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή της ηλεκτροδότησης στους ξενώνες των αθλητών και στους χώρους της διοίκησης.
Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημερώνει ότι η διοικούσα επιτροπή του Αθλητικού Κέντρου έχει ήδη προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος. Άμεσα κλήθηκε ηλεκτρολόγος της εταιρείας που ελέγχει τους υποσταθμούς και διαπίστωσε ότι έχει υποστεί σοβαρότατη βλάβη ο κεντρικός μετασχηματιστής μέσης τάσης 1000 KVA, που ηλεκτροδοτεί το σύνολο των ξενώνων και των γραφείων της διοίκησης.
Η διοικούσα επιτροπή του Αγίου Κοσμά ενημέρωσε τους αθλητές που διαμένουν στους ξενώνες και δραστηριοποιήθηκε για την όσο το δυνατόν συντομότερη αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης»
.

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις